TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE ΑΕ

TMHGr ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστορία μας:

Η Toyota Material Handling Greece ιδρύθηκε το 1984 με την επωνυμία ΣΟΥΕΛ ΕΠΕ. Το 1991 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα της προσθέτοντας την εμπορία συστημάτων ραφιών και βιομηχανικών ραμπών – πορτών και αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση των μηχανημάτων ΒΤ. Το 1999 η ΒΤ Industries ΑΒ γίνεται κύριος μέτοχος (51%) της BT ΣΟΥΕΛ Α.Ε. Το 2001 η ΒΤ Industries ΑΒ γίνεται αποκλειστικός μέτοχος (100%) της BT ΣΟΥΕΛ Α.Ε. Το 2007 είναι η χρονιά ορόσημο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Στην Ελλάδα ακολουθώντας την πανευρωπαϊκή συμφωνία συγχωνεύονται οι εταιρείες ΒΤ ΣΟΥΕΛ Α.Ε. & Περονοφόρα Φλαμιάτος Α.Ε. και δημιουργείται η Toyota Material Handling.

H Toyota Material Handling Greece, 100% θυγατρική εταιρία της Toyota Material Handling Europe, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και υπηρεσιών material handling στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Το 2015 επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Κύπρου.

...

Τα προϊόντα μας:

Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, η TMHGr εμπορεύεται περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα Toyota και BT, συστήματα αποθήκευσης μεταλλικών ραφιών, βιομηχανικές πόρτες, ράμπες, φυσούνες και μεταχειρισμένα ανυψωτικά μηχανήματα, αυθεντικά ανταλλακτικά Toyota BT και παρέχει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών, όπως:

  • Υπηρεσίες After Sales Service
  • Υπηρεσίες μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης ενοικίασης εξοπλισμού
  • Υπηρεσίες εκπαίδευσης χειριστών ανυψωτικών μηχανημάτων
  • Υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού και εγκατάστασης συστημάτων αποθήκευσης
  • Υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης συστημάτων εξοπλισμού χώρων φορτοεκφόρτωσης
  • Υπηρεσίες διαχείρισης στόλου (I – Site)
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης υλικών, παραγωγικών διαδικασιών, διαγνωστικές μελέτες

...

Ο στόχος μας:

Με βασικό στόχο την συνεχή βελτίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη των logistics στην Ελλάδα και την Κύπρο η TMHGr εμμένει στην αποστολή της να είναι η πρώτη επιλογή για όλους τους πελάτες που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις και αναγνωρίζεται ευρέως για τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

...

Με κεντρικό άξονα την φιλοσοφία και τις αρχές της Toyota, την ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το TPS (Toyota Production System) & το TSC (Toyota Service Concept), την πρόληψη σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής (επίσημος συνεργάτης της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για την καμπάνια για υγιεινούς χώρους εργασίας, EU-OSHA) οικοδομεί σχέσεις εχεμύθειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, παρέχοντάς τους προϊόντα εξέχουσας ποιότητας, καθώς και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις τους.

Δέσμευσή της Toyota Material Handling οι αξιόπιστες επιχειρηματικές συνεργασίες και η ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Καριέρα μαζί μας:

Ο τομέας της διαχείρισης υλικών βρίσκεται στο κέντρο της παγκόσμιας εμπορικής ανάπτυξης. Με συναρπαστικές ευκαιρίες στην ανάπτυξη προϊόντων και κατασκευή, πωλήσεις, marketing, IS/IT και οικονομικό, προσφέρουμε στους υπάλληλους την πρόκληση και την καθοδήγηση που χρειάζονται προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τα επιτεύγματά τους και τις φιλοδοξίες τους.

Ως μία σπουδαία πολυεθνική εταιρεία, προσφέρουμε συναρπαστικές προκλήσεις και θέσεις εργασίας όπου εξισορροπούνται, η πρωτοβουλία του ατόμου με την συνεχή ανάπτυξη – και όλα αυτά με σεβασμό και ομαδική εργασία. Γνωρίζουμε ότι επενδύετε πολύ στην καριέρα σας και είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε το ίδιο. Οι καινοτομίες είναι καθοριστικές για την ανάπτυξη, και οι καινοτομίες απαιτούν εκπαίδευση. Στην TMHE Academy, οι υπάλληλοι όλων των επιπέδων έχουν ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης.

Η διαρκής επιτυχία του ομίλου μας απορρέει από το όραμα και την πίστη σε ένα σύνολο βασικών αρχών –The Toyota Way. Ως μέλος της ομάδας της Toyota, όποιο και αν είναι το επίπεδό σας στην εταιρεία, θα χρησιμοποιείται αυτές τις πέντε αρχές της Toyota Way στην καθημερινή σας εργασία και πολλές φορές και στην προσωπική σας ζωή.

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μέγιστο για την καριέρα σου; Διαρκώς, ψάχνουμε για ταλαντούχους και ενθουσιώδεις συνεργάτες. Μαζί εμπνευσμένοι από αυτές τις πέντε αξίες, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα δυνατό, επιτυχημένο, πολυεθνικό οργανισμό.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας με την ένδειξη της θέσης που αιτήστε στο: hr@gr.toyota-industries.eu

...

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο http://www.toyota-forklifts.gr/

Αγγελίες

Κλάδος: Κλάδος Αυτοκινήτου
Έτος ίδρυσης: 1984
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://toyota-forklifts.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework