ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΑΕ

Εκδόσεις ΣάκκουλαΣήμερα, αρκετά χρόνια μετά την ίδρυσή τους, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. αποτελούν ένα καταξιωμένο εκδοτικό οίκο, που εμπνέει κύρος και εμπιστοσύνη. Κτίζοντας πάνω στην παράδοση, προχωρούν με γρήγορα βήματα προς το μέλλον, με εφόδια το όραμα και τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Εκδόσεις ΣάκκουλαΟι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. αποτελούν μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση με ηγετική θέση στους επιστημονικούς εκδοτικούς οίκους της χώρας μας. Η ειδίκευση σε επιστημονικές εκδόσεις (κυρίως νομικών βιβλίων και συγγραμμάτων, αλλά και οικονομικών-φορολογικών), η υψηλή ποιότητα και η τεχνογνωσία, έχουν καταστήσει στη συνείδηση του Δικαστή, του Εισαγγελέα, του Δικηγόρου, του Συμβολαιογράφου, του Δικαστικού Επιμελητή και του Φοιτητή τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. ως ένα έμπειρο και αξιόπιστο εκδοτικό Οίκο

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. εκδίδουν 140 περίπου νέους τίτλους το χρόνο και διακινούν περισσότερους από 9.000 τίτλους στο εμπόριο μέσω των τριών βιβλιοπωλείων τους -δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στο κέντρο των Αθηνών-, καθώς και του οργανωμένου Τμήματος Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελάτων που διαθέτουν.

Εκδόσεις ΣάκκουλαΣτόχος της Εταιρίας είναι να εδραιώσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την ηγετική της θέση στον τομέα της υποστήριξης και παροχής υπηρεσιών προς το νομικό κόσμο στην Ελλάδα, τόσο όσο σε ακαδημαικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με γνώμονα την επιστημονική αρτιότητα και την άριστη ποιότητα, τη συνεχή έκδοση βιβλίων, την παροχή νέων υπηρεσιών και την εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων (CD-ROM, βάσεων δεδομένων, Internet), οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. διεκδικούν ένα καταλυτικό ρόλο στην ολοένα διαμορφούμενη αγορά που απευθύνεται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες και επιστήμονες.

Αγγελίες

Κλάδος: ΜΜΕ-Εκδόσεις
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.sakkoulas.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr