SEPHORA GREECE A.E.

Στην εταιρία SEPHORA Μαρινόπουλος ΑΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ανήκουν τα καταστήματα καλλυντικών SEPHORA και BEAUTY SHOP.

Η SEPHORA ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ομίλου LVMH και του Ομίλου Μαρινόπουλος.

Η LVMH είναι ο διεθνής ηγέτης στην αγορά πολυτελών προϊόντων όπως Moet & Chandon, Dom Perignon, Louis Vuitton, Celine, Kenzo, Givenchy, Christian Lacroix, Fendi, Pucci, Christian Dior, Guerlain, Tag Heuer, Sephora κ.α.

Τα καταστήματα SEPHORA

Τα καταστήματα SEPHORA είναι η Νο 1 αλυσίδα καλλυντικών στην Γαλλία και στις ΗΠΑ, και η 2η στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη 25 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Κέρκυρα, Χανιά, Σέρρες, Βόλο, Πάτρα, Χαλκίδα, Τρίκαλα και Αγρίνιο. Περισσότερα καταστήματα SEPHORA σύντομα κοντά σας!

Η εταιρία Sephora Μαρινόπουλος έχει ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού, όπως Ρουμανία, Σερβία και Κροατία.

Αυτό που κάνει τα καταστήματα SEPHORA τόσο μοναδικά παγκοσμίως, το μυστικό της επιτυχίας τους, συνοψίζεται σε 6 λέξεις: Εμπειρία, Ελευθερία, Ενημέρωση, Επιλογή, Εξυπηρέτηση, Εγγύηση.

Εμπειρία:

Το περιβάλλον βασίζεται στην λιτή πολυτέλεια ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα καλλυντικά. Το διεθνές concept των Sephora επιβάλλει την κυριαρχία του άσπρου – μαύρου στο χώρο των καταστημάτων, έτσι ώστε τίποτε άλλο να μην τραβάει την προσοχή του πελάτη πέρα από τα καλλυντικά.

Επιπλέον οι μάρκες είναι τοποθετημένες με αλφαβητική σειρά και ανά κατηγορία ώστε ο καταναλωτής να βρίσκει γρήγορα και εύκολα την μάρκα που ζητάει.

Απόλυτη ελευθερία:

Στα Sephora υπάρχει απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ο καταναλωτής μπορεί να κοιτάξει, να αγγίξει, να δοκιμάσει τα πάντα!

Δεν υπάρχει καθοδήγηση των επιλογών. Ο πελάτης αποφασίζει και το προσωπικό παρέχει όλες τις πληροφορίες εφόσον του ζητηθούν.

Ενημέρωση:

Εξειδικευμένες αισθητικοί και προσωπικό απαντούν σε κάθε απορία, χωρίς να καθοδηγούν. Makeup artists μακιγιάρουν δωρεάν ενημερώνοντας για τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ. Τα νέα αρώματα είναι συγκεντρωμένα ώστε ο πελάτης να δοκιμάζει και να επιλέγει ελεύθερα.

Επιλογή:

Στα Sephora υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή επιλογή. Θα βρείτε όλες οι γνωστές μάρκες καλλυντικών και τα επώνυμα αρώματα.

Επιπλέον, υπάρχουν κατ΄ αποκλειστικότητα μόνο στο Sephora, πρωτοποριακές σειρές καλλυντικών που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις.

Σημειώστε τα ονόματά τους γιατί είναι τα πιο Hot προϊόντα σε όλο τον κόσμο:

Η σειρά προσώπου Murad, δημιουργία του Γκουρού της Παγκόσμιας Κοσμετολογίας, Dr. Murad.

Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου Strivectin, που αυτή τη στιγμή είναι η Νο 1 σε πωλήσεις στην Αμερική και ήδη σαρώνει και στην Ευρώπη.

Τα μακιγιάζ που λατρεύουνοι Make up artists Stila και Μake up for Ever κ.α.

Τα SEPHORA έχουν τα δικά τους ομώνυμα καλλυντικών που χάρη στην ποιότητα και την συσκευασία τους θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα σε όλο το κόσμο.

Εξυπηρέτηση:

Στα Sephora προσφέρουν ενός νέου τύπου εξυπηρέτηση. Πάντα διακριτικά, κοντά στον πελάτη βοηθούν σεβόμενοι την ελευθερία του. Επιπλέον, η συσκευασία δώρου είναι τέχνη που σας παρέχεται δωρεάν!!

Σας δίνει επίσης την δυνατότητα να γίνετε μέλος του club SEPHORA, αποκτώντας την κάρτα μέλους που σας παρέχει μοναδικά προνόμια: ειδικές τιμές, προσφορές, δώρα, προσωπική περιποίηση κ.α. Χάρη στην κάρτα, το κατάστημα σας γνωρίζει προσωπικά, μαθαίνει τις ανάγκες σας και έτσι μπορεί να σας προσφέρει κάθε φορά την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Εγγύηση τιμών:

Στα Sephora εγγυώνται ότι όλες οι μάρκες καλλυντικών είναι στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει τα Sephora σε όλο τον κόσμο. Έτσι στο ράφι, μπροστά από κάθε προϊόν, ο καταναλωτής βλέπει την τελική τιμή χωρίς να είναι αναγκασμένος να ρωτάει ή να υπολογίζει την όποια έκπτωση.

Τα καταστήματα BEAUTY SHOP:

To πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1982 στο Κολωνάκι. Σήμερα υπάρχουν συνολικά 28 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τα BEAUTY SHOP έχουν άλλη μία επιτυχία: είναι η μόνη αλυσίδα στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στο εξωτερικό που κατάφερε να καθιερώσει την δική του σειρά καλλυντικών - τα PRIORITIES - ως αναγνωρίσιμο και επώνυμο brand.

Αγγελίες

Κλάδος: Καταναλωτικά-FMCG
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.sephora.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework