Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Autoparts Drakoglou

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 64

Εταιρία

Autoparts Drakoglou

Κλάδος

Κλάδος Αυτοκινήτου

Έτος ίδρυσης

1981

Αριθμός εργαζομένων

11-50

Ιστοσελίδα

https://www.drakoglou.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία Δράκογλου…

…είναι στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1958. Το 1981 ιδρύεται η επιχείρηση Χρήστος Γ. Δράκογλου που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών επιβατικών και φορτηγών καθώς και επίσης στον χώρο των λιπαντικών, στις Σέρρες. Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η παροχή ποιοτικών προϊόντων στην αγορά aftermarket προσφέροντας λύσεις στους πελάτες μας.

Από το 1990 με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας εγκαθίσταται προηγμένο σύστημα μηχανογράφησης, πρωτοπόρο για τα δεδομένα την εποχή. Επίσης αποκτώνται ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με παράλληλη διεύρυνση του δικτύου σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Το 1997 ξεκινά εισαγωγή λιπαντικών από πιστοποιημένες ευρωπαϊκές βιομηχανίες παραγωγής τους.

Η ανάπτυξη της επιχείρησης και η συνεχής αύξηση της γκάμας των προϊόντων οδήγησε το 2003 στη δημιουργία υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης επέκτεινε τις δραστηριότητες της στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, αυξάνοντας το πελατολόγια της έως την Κρήτη. Έχοντας μια θετική ανταπόκριση από τους νέους μας συνεργάτες μας δημιουργήθηκε ένα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης και μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να είμαστε ποιο ανταγωνιστικοί με πυρήνα πάντα τους πελάτες μας.

Κατά την περίοδο της κρίσης η εταιρία δεν έπαψε να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες καθώς επίσης και στην διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της. Έτσι το 2013 παρουσιάστηκαν μια σειρά νέων προϊόντων σε αποκλειστική συνεργασία καθώς επίσης και η δημιουργία B2B προγράμματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο συνδυασμός βασικών στοιχείων, όπως η καλύτερη ποιότητα των προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία και ειδίκευση στα ανταλλακτικά και λιπαντικά, σε συνδυασμό με την συνεχή επένδυση σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες γίνονται πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.