ΑΠΙΚΙΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ

Η Απικιάν Συσκευαστική ΑΕ δραστηριοποιείται στην εξυπηρέτηση του κλάδου Τροφίμων & Ποτών από το 1991 σε όλη την Ελλάδα καθώς και γειτονικές χώρες με έδρα την Θεσσαλονίκη στο χώρο της εισαγωγής, εξαγωγής, αντιπροσώπευσης και εμπορίας κάθε είδους γυάλινης συσκευασίας (φιάλες - βάζα) κατάλληλα για την συσκευασία παντός είδους τροφίμων, ποτών και οίνων.

Στα τέλη του 2006 η εταιρία μετακόμισε στις νέες, ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις της στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, πιστοποιημένες με ISO 22000 θέτοντας ως βασικό της στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της συνεχίζοντας βέβαια να διατηρεί τις αποθήκες της στην Κόρινθο.

Η συνέπεια και η αξιοπιστία των συναλλαγών της εταιρίας καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της, την έχει οδηγήσει στην καταξίωσή της.

Η εταιρία στηρίζετε τόσο στην υψηλή ποιότητα και σταθερή διαθεσιμότητα των ειδών της, όσο και στην εμπειρία και τη γνώση των αναγκών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών. Έτσι, είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.apikyan.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr