ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εταιρικό προφίλ

Η Μαρινόπουλος, είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορά εδώ και 50 χρόνια. Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή η εταιρεία παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ακολουθώντας μια συστηματική πολιτική προσφορών που απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές και ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πάγια αρχή της δραστηριοποίησης της Μαρινόπουλος είναι ότι η επιχειρηματική της ανάπτυξη οφείλει να συμβαδίζει με την κοινωνική ανάπτυξη και γι’ αυτό το λόγο επενδύει συνεχώς στην υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Μαρινόπουλος ίδρυσε το πρώτο ελληνικό σούπερ μάρκετ το 1962 και έκτοτε διατηρεί μια μόνιμη σχέση αφοσίωσης με τους Έλληνες καταναλωτές, εξυπηρετώντας τους με ποιότητα και συνέπεια μέσα από τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα. Το 2012, η Μαρινόπουλος κατέστη αποκλειστική δικαιοδόχος των σημάτων Carrefour σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια μέσω της δικαιόχρησης (franchise). Παράλληλα η Μαρινόπουλος επενδύοντας συνεχώς σε νέες αγορές, αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα και εκτός συνόρων καθώς διαθέτει καταστήματα στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, στην Αλβανία και στην ΠΓΔΜ.

Η υποστήριξη στους Έλληνες παραγωγούς, η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στη μεγαλύτερη ποικιλία της αγορά συνιστούν τα βασικά συστατικά της καινοτομίας της Μαρινόπουλος τα τελευταία χρόνια με επίκεντρο πάντα την ποιότητα, τις χαμηλές τιμές, την υιοθέτηση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον αλλά κυρίως την τοποθέτηση του καταναλωτή στην καρδιά των αποφάσεων της εταιρείας διαχρονικά και συνειδητά.

Στην Μαρινόπουλος θεωρούμε ότι η επιτυχία της εταιρίας εξαρτάται άμεσα από τον ανθρώπινο παράγοντα. Οι περίπου 13.000 εργαζόμενοι στην Μαρινόπουλος την καθιστούν έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα στη χώρα μας. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας μας σε όλη την Ελλάδα δημιουργούνται πάρα πολλές νέες θέσεις εργασίας και έτσι δίνεται η ευκαιρία απασχόλησης σε διαφορετικούς τύπους εμπορικής δραστηριότητας και σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές που δραστηριοποιείται ο όμιλος Μαρινόπουλος.

Ο ενθουσιασμός, η ικανότητα επίτευξης στόχων, ο εμπορικός προσανατολισμός, η διάθεση για καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η ανάληψη πρωτοβουλιών είναι δεξιότητες (competencies) που ο όμιλος αναζητά στους υποψήφιους. Στην Μαρινόπουλος πιστεύουμε στην επαγγελματική ανάπτυξη και την υποστηρίζουμε προσφέροντας αποτελεσματική εκπαίδευση και on the job coaching.
 

Θέσεις εργασίας

Εάν λοιπόν, σας ενδιαφέρει να γίνετε μέλος μίας «μεγάλης οικογένειας» και να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης τότε μπορείτε να αποστείλετε το Βιογραφικό σας μέσω email στην διεύθυνση μας HR_Greece@marinopoulos.com ή υποβάλετε την αίτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.carrefour.gr - Ανθρώπινο Δυναμικό – Θέσεις Εργασίας.

Αγγελίες

Κλάδος : Λιανικό Εμπόριο
Έτος Ίδρυσης :
Αριθμός εργαζομένων :
Ιστοσελίδα :
Φίλτρα αναζήτησης
... Κατηγορία
  ... Περιοχή
   Κλάδος εταιρίας
   Εταιρία
   Ημ/νία δημοσίευσης
   Ξένες γλώσσες
   ΑΓΓΛΙΚΑ
   ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ
   ΑΛΒΑΝΙΚΑ
   ΑΡΑΒΙΚΑ
   ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ
   ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ
   ΓΑΛΛΙΚΑ
   ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
   ΔΑΝΕΖΙΚΑ
   ΕΒΡΑΪΚΑ
   ΕΛΛΗΝΙΚΑ
   ΙΑΠΩΝΙΚΑ
   ΙΣΠΑΝΙΚΑ
   ΙΤΑΛΙΚΑ
   ΚΙΝΕΖΙΚΑ
   ΚΟΥΡΔΙΚΑ
   ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ
   ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
   ΟΥΓΓΡΙΚΑ
   ΠΟΛΩΝΙΚΑ
   ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ
   ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ
   ΡΩΣΙΚΑ
   ΣΕΡΒΙΚΑ
   ΣΟΥΗΔΙΚΑ
   ΤΟΥΡΚΙΚΑ
   ΤΣΕΧΙΚΑ
   ΦΑΡΣΙ
   ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ
   Τύπος απασχόλησης
   Χωρίς επιλογή
   Συνεργάτης
   Franchise
   Πλήρης
   Μερική
   Πρακτική
   Σύμβαση έργου
   Εποχιακή
   Ελεύθερος επαγγελματίας
   Αντικείμενο σπουδών
   Εμφάνισε ανά σελίδα
   Ταξινόμηση ανά
   Copyright ©2016 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework