ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Internet Business Hellas (IBHellas) δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνεται η ανάπτυξη ενημερωτικών ιστοσελίδων (portal), microsites, ηλεκτρονικών καταστημάτων, εξειδικευμένων διαδικτυακών εφαρμογών επιχειρηματικής φύσης, λογισμικού διαχείρισης περιεχομένου για ηλεκτρονικές εκδόσεις (e publish CMS), ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών σε κινητές συσκευές καθώς και η παροχή υπηρεσιών μετάδοσης δικτύου δεδομένων (CDN Networks).

CDN

Αναφορικά με το τελευταίο (CDN networks), η εταιρεία εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή (ΕΜΕΑ) την εταιρεία Fastly Inc, που αποτελεί μία από τις πιο τεχνικά καινοτόμες εταιρείες που παρέχουν Υπηρεσίες Δικτύου Διανομής Περιεχομένου (C.D.N.) σε παγκόσμιο επίπεδο.

R&D

Επίσης, η Internet Business Hellas, ως ένα full stack software house, δραστηριοποιείται ενεργά στην ανάπτυξη και λειτουργία ΑΙ συστημάτων διαχείρισης ιστοσελίδων, mobile εφαρμογών, IoT (Internet of Things) καθώς και συνεργατικών προγραμμάτων με ακαδημαϊκά ιδρύματα (Πανεπιστήμιο Πειραιά, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)
Με στόχευση στην τεχνολογία αιχμής, η IBHellas αναπτύσσει επίσης έργα και εφαρμογές για Natural Language Processing, Μηχανική Μάθηση και Digital Culture.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Internet Business Hellas είναι πιστοποιημένη από την EUROCERT με ISO 9001:2015 για την παροχή του συνόλου των υπηρεσιών της και με ISO/ IEC 27001:2013 για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων που διαχειρίζεται.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

H Internet Business Hellas κατέχει σημαντική θέση στο χώρο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και τεχνολογιών διαδικτύου και πληροφορικής στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη λύσεων Διαδραστικών Εφαρμογών, Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έχοντας ολοκληρώσει πλειάδα έργων για Φορείς Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Αγγελίες

Κλάδος: Πληροφορικής-Τεχνολογίας
Έτος ίδρυσης: 1999
Αριθμός εργαζομένων: 12
Ιστοσελίδα: https://www.ibhellas.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework