ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Η ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε και του πουλιού το γάλα, ιδρύθηκε το 1969 από τους αδελφούς Βασιλόπουλου. Με κύριο μέτοχο τον Γεράσιμο Βασιλόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στην Αθήνα το 1939 με ένα παραδοσιακό κατάστημα στην οδό Βουλής και το 1950 με το κατάστημα της οδού Σταδίου.

Το 1990 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών και την ίδια χρονιά ανοίγει το κατάστημα MEGA ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, που βραβεύεται το 1991 από τον ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ( Α.Ι.D.A. ) σαν το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Super Market της Ευρώπης.

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης του μεγάλου αναπτυξιακού της προγράμματος η ΑΛΦΑ - ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., προχωρεί στην συνεργασία της με τη μεγάλη Βελγική εταιρεία λιανικών πωλήσεων DELHAIZE 'THE LION' GROUP S.A, στην οποία και εντάσσεται από τον Ιούλιο 1991.

Εν το μεταξύ η Βελγική εταιρεία εξελίσσεται σ' ένα πολυεθνικό όμιλο, τον ΟΜΙΛΟ DELHAIZE (www.delhaize.com) με παρουσία σε ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ & ΑΣΙΑ.

Η ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ σταθερή στη φιλοσοφία της για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και αξιοποιώντας τα νέα δεδομένα, εμπλουτίζει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Η ποιότητα, η ποικιλία, η εξυπηρέτηση, οι χαμηλές τιμές και οι άριστες συνθήκες υγιεινής είναι τα ισχυρά της όπλα και τα σημεία που την διαφοροποιούν.

Σημαντικό σημείο αναφοράς η 17η Οκτωβρίου 2000. Οι μέτοχοι των εταιρειών ΤΡΟΦΟ Α.Ε, ΕΝΑ CASH AND CARRY και ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ A.E υπογράφουν την οριστική σύμβαση συνεργασίας μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν την δεύτερη σε μέγεθος εταιρεία του ελληνικού λιανεμπορίου. Το 2007 ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ διαθέτει 113 Σούπερ-μάρκετ, 10 Cash & Carry, 34 franchise καταστήματα και 7.200 εργαζόμενους.

Η εταιρεία πιστή στις αξίες και το όραμά της θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό της ως τον σημαντικότερο παράγοντα για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων. Για την καλύτερη ανάπτυξή του επενδύει σε προγράμματα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων στελεχών για νεοπροσληφθέντες (management trainees) διάρκειας 8-12 μηνών. Επίσης στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Στελεχών (Π.Α.Σ.) διάρκειας 2 μηνών, με την συμμετοχή εργαζομένων οι οποίοι έχουν επιλεγεί μέσω των κέντρων αξιολόγησης της εταιρείας (assessments centers).

Οι δυνατότητες σταδιοδρομίας σε μια εταιρεία ταχύτατα αναπτυσσόμενη, είναι πολύ μεγάλες τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος DELHAIZE μέσω του 'ex-patriots program'.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις υποστηρικτικές Δ/νσεις (Οικονομική, Εμπορική, Ανθρωπίνων Πόρων, Logistics, Πληροφορικής) και την Δνση Λειτουργίας Καταστημάτων(στελέχη καταστήματος).

Η εταιρεία προσλαμβάνει απόφοιτους Ελληνικών και ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ατομικές ικανότητες και δεξιότητες. Η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση, καθώς δίνεται η δυνατότητα απόκτησής της μέσα σε ένα άρτια οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την αίτησή τους on-line μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.abcareers.gr

αγγελίες

Κλάδος:
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.ab.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2017 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework