ΕΥΕΞΙΑ ΑΕ

Η ΕΥΕΞΙΑ είναι Κέντρο Αποκατάστασης – Αποθεραπείας, μία σύγχρονη δομή υγείας, με ιατρικές νοσηλευτικές μονάδες, με εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό αποκατάστασης και έμπειρο προσωπικό που περιθάλπει ασθενείς με κινητικά, γνωσιακά και συμπεριφορικά προβλήματα.

Στόχος του ΚΑ ΕΥΕΞΙΑ υπήρξε από την πρώτη στιγμή η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποκατάστασης με μοναδικό σκοπό την ανάκτηση της δυνατότητας γιααυτοεξυπηρέτηση καιεπιστροφή των ασθενών στην οικογένεια, την εργασία και την προτέρακοινωνική ζωή τους.

Η Ευεξία βρίσκεται στην Χαλκιδική, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και διαθέτει 165 κλίνες σε μονόκλινακαι δίκλινα δωμάτια,μονάδα οξείας αποκατάστασης ασθενών σε κωματώδη κατάσταση, ακτινολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Επίσης εντός του κέντρου αποκατάστασης Ευεξία παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τα ιατρεία και τα διαγνωστικά του τμήματα.

Η ειδοποιός διαφορά του ΚΑ ΕΥΕΞΙΑ έναντι του ανταγωνισμού,έγκειται στην πληρότητα και την εξειδίκευση των λύσεων αποκατάστασης που δύναται να προσφέρει σε όσους χρήζουν των υπηρεσιών του.

Αρωγοί του σε αυτήν την προσπάθεια αποτελούν : η μακρόχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση και ο υψηλός επαγγελματισμός του προσωπικού του, η εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης με σεβασμό στη μοναδικότητα του εκάστοτε ασθενή και των αναγκών του και τέλος η συνεχή επένδυση στην έρευνα, απόκτηση και χρήση τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της αποκατάστασης.

Αυτοί είναι και ο λόγοι για τους οποίους ηΕΥΕΞΙΑ ταχύτατα κατέλαβε μεγάλο μερίδιο της αγοράς αποκατάστασης στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας την ολοένα και υψηλότερη πληρότητα των κλινών της καταφέρνοντας παράλληλα να εξελίξει την παρουσία της στο Εξωτερικό, με δυναμικότερο ρυθμό.

Υποστήριξη και Καθοδήγηση

Υποστηρίζοντας και καθοδηγώντας τον ασθενή μας βήμα – βήμα, εφαρμόζοντας αυστηρή πολιτική διαχείρισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, επενδύοντας στη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας, υιοθετώντας ως θεμελιώδη αρχή την αξιοπιστία, χτίσαμε brandname στην Ελλάδα και επιχειρούμε στη Διεθνή Αγορά Υγείας και Αποκατάστασης.

Το κέντρο αποκατάστασης Ευεξία από τους πρωτοπόρους στον ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα, νοσηλεύει ασθενείς από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ρωσίας, Ουκρανίας, Καζακστάν και Αιγύπτου.

Με ποιότητα υπηρεσιών αντίστοιχη με τα κέντρα αποκατάστασης του εξωτερικού σε μία εποχή που τα συστήματα Υγείας παγκοσμίως μειώνουν τις παροχές και περιορίζουν τις δαπάνες τους, η Ευεξία ανταποκρίνεται με cost effective υπηρεσίες αποκατάστασης με υψηλής ποιότητας standards, επενδύοντας στο μέλλον.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.evexia.com/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr