ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ / EVOIKI ZIMI

...Η εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών.

Το 1990 , η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ μετατρέπεται σε ΕΠΕ, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης , πάντα με βάση αυθεντικές συνταγές.

Η επιτυχία έρχεται με το σπιτικό χωριάτικο φύλλο και συνεχίζεται με το φύλλο κρούστας, το φύλλο σφολιάτας, το καταΐφι, τις παραδοσιακές πίτες, τα σφολιατοειδή, τις πίτσες, τα κρουασάν.

Το 1996 , η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις στην Καστέλλα Ευβοίας και γίνεται ανώνυμη βιομηχανία. Επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο διανομών των προϊόντων της, με εμπορική ονομασία Ζυμαρικά Ψαχνών, και κερδίζει νέους πελάτες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, στην άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και στην απόλυτη διατήρηση της σταθερής υψηλής ποιότητας και μοναδικής σπιτικής γεύσης των προϊόντων της, έχοντας εντάξει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP & ΕΝ ISO 9001:2000. Αποδεικνύοντας το σεβασμό στον πελάτη της, που εμπιστεύεται και απολαμβάνει τα ξεχωριστά προϊόντα της -τότε, τώρα και αύριο-, η εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ, κατέχοντας την πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία, συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης.

Το 2004 μεταφέρθηκε ένα μέρος της παραγωγικής διαδικασίας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 1,433 τ.μ.. στο Πέι Δοκού Χαλκίδας.

Το 2008 πιστοποιήθηκε με το σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.

H εταιρεία είναι αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece.

...
Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Αγγελίες

Κλάδος: Τρόφιμα
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.evoikizimi.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework