ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ

Η Σπανός ΑΕ, πιστή στους στόχους και στο όραμα που πρεσβεύει η BMW, έχει στόχο να σας παρέχει τη φροντίδα που αξίζετε εσείς και η BMW σας. Έχοντας το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο του αυτοκινήτου, τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα και με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία που διέπει την εταιρία, απολαμβάνετε ανώτερες υπηρεσίες. Γιατί η Απόλαυση είναι το πάθος μας. Το όραμά μας.

Επιπλέον, ως Πιστοποιημένος Έμπορος BMW M στην Αθήνα, σας παρέχει στις εγκαταστάσεις της, ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσίασης για τα μοντέλα BMW M, εξειδικευμένο τμήμα After Sales καθώς και ειδικά εκπαιδευμένους συμβούλους πωλήσεων και τεχνικούς συμβούλους, οι οποίοι σας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Απολαύστε την εξυπηρέτηση, τη γνώση, την εμπειρία που εμπιστεύεστε εδώ και 40 χρόνια αλλά και τις νέες, συνεχώς βελτιστοποιημένες υπηρεσίες που σας παρέχουμε στις εγκαταστάσεις - ορόσημο BMW στον κόμβο των λεωφόρων Συγγρού & Αμφιθέας. Αλλά και στο υπερσύγχρονο - βάσει των τελευταίων προδιαγραφών της BMW AG - σημείο πώλησης και τεχνικής εξυπηρέτησης για BMW στη Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 99.

Αγγελίες

Κλάδος: Κλάδος Αυτοκινήτου
Έτος ίδρυσης: 1971
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.bmw-spanos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr