MEDITERRANEAN COLLEGE

Διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία από το 1957, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, επί 53 χρόνια, καταθέτει με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του στο χώρο της ποιοτικής εκπαίδευσης, αποτελώντας σήμερα το κορυφαίο όνομα στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση. Η πείρα, η παράδοση και το κύρος αποτελούν το τρίπτυχο που συνοψίζει την ταυτότητα του ονόματος ΞΥΝΗ, καθιστώντας την παρουσία του μεγάλη, δυναμική και πρότυπη στο χώρο της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, διακρίνεται για το εύρος των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχει, προσφέροντας μέσω των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών φορέων του, προγράμματα σπουδών σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης:

Mediterranean University College (MC)

Το Mediterranean College (MC), το πρώτο ιδιωτικό αγγλόφωνο Κολέγιο στην Ελλάδα, λειτουργεί εδώ και 33 χρόνια με πρότυπο τα συστήματα των χωρών με μεγάλη παράδοση στην ανώτατη εκπαίδευση, όπως η Μεγάλη Βρετανία.

Είναι αναγνωρισμένο από το BAC (Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση και είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Κολεγίων (ΗCA).

Προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου σε προπτυχιακή και μεταπτυχιακή βαθμίδα, μέσω franchise συνεργασιών με πανεπιστήμια και φορείς της Μεγάλης Βρετανίας (University of Teesside, London Centre of Management, Edexcel), στους τομείς: Business, Computer Science, Engineering, Social Sciences, Media.

Πληροφορίες: Τηλ. 2108899600, website: www.medcollege.edu.gr

ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε 41 σύγχρονες ειδικότητες. Για σπουδές αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ και το ελληνικό δημόσιο, οι οποίες δίνουν όλες τις γνώσεις και τα εφόδια για μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση στους τομείς: 

Οικονομίας/Διοίκησης, Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Ηλεκτρονικών, Εφαρμοσμένων Τεχνών (Γραφιστική, Διακόσμηση) Ομορφιάς & Υγείας (Αισθητική, Κομμωτική, Μακιγιάζ, Διαιτητική), Επισιτισμού & Τουρισμού, Προσχολικής Αγωγής, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Δομικών Κατασκευών, Μηχανολογίας & Μεταφορών (Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών, Τεχνικός Αυτοκινήτων Οχημάτων, Τεχνικός Φανοποιεία, Οδηγός Ταξί ). Ναυτιλιακά.

Πληροφορίες: Τηλ. 2105279500, website: www.iekxini.Edu.gr

ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ιδρύθηκε το 1977 και από τότε δραστηριοποιείται ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών στο χώρο της Ανώτερης Εκπαίδευσης, αποτελώντας ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό οργανισμό.

Προσφέρει επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα στους τομείς: Υγείας & Ομορφιάς (Αισθητικής, Κομμωτικής, Massage, Εναλλακτικές Θεραπείες, Διαιτολογίας), Επισιτισμού & Τουρισμού, Εφαρμοσμένων Τεχνών και ΜΜΕ. Η φοίτηση στα προγράμματα του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ διαρκεί από λίγες ώρες έως 2 Έτη.

Πληροφορίες: Τηλ. 2105279520, website: www.keasxini.edu.gr

CARIERRA

Η CARIERRA από το 1975 πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά. Με περισσότερες από 3 δεκαετίες παρουσίας στο χώρο της ταχύρυθμης εκπαίδευσης και με την υπογραφή - εγγύηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, 

η CARIERRA αποτελεί σήμερα την ολοκληρωμένη πρόταση ταχύρυθμων εξειδικευμένων σπουδών για φοιτητές, απόφοιτους Λυκείου, εργαζόμενους και μη στους τομείς: Business, Computing Studies, Πιστοποίησης γνώσης Η/Υ (ECDL).

Πληροφορίες: Τηλ. 2105279520, website: www.carierra.gr

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ

Οι ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ, για περισσότερο από 28 έτη, συμβάλλουν με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση κάθε ξένης γλώσσας.

Με παράδοση σε γλώσσες όπως τα Αγγλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Αραβικά και Ισπανικά, Γερμανικά, Ρουμάνικα και πολλές άλλες γλώσσες οι ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο ώστε να καλύπτονται πλήρως οι γλωσσικές ανάγκες κάθε εκπαιδευτικού & επαγγελματικού επιπέδου, για παιδιά - μαθητές, εφήβους και ενήλικες.

Πληροφορίες: Τηλ. 2105279500, website: www.xenesglosses.edu.gr

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται εμπιστευτικές και θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας

** Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης: 1957
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.xinis.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr