Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

MECCANICA GROUP A.E.

ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΥ 23

Εταιρία

MECCANICA GROUP A.E.

Κλάδος

Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις

Έτος ίδρυσης

2023

Αριθμός εργαζομένων

251+

Ιστοσελίδα

https://www.meccanica.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Ο Όµιλος εταιρειών Meccanica ιδρύθηκε το 2005 και µε τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν αξιόπιστο και µακροχρόνιο συνεργάτη που στοχεύει να παρέχει εξατοµικευµένες και λειτουργικές λύσεις στους πελάτες του. Ο Όµιλος Meccanica προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις λύσεις του σε µερικές από τις µεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, ενσωµατώνοντας ένα ευρύ φάσµα προϊόντων και υπηρεσιών σύµφωνα µε τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται µέσω µιας κάθετης ολοκληρωµένης οργανωτικής δοµής που επιτρέπει στον Όµιλο Meccanica να προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας σε ανταγωνιστικές τιµές. Η διακλαδική εµπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, δίνει τη δυνατότητα στον Όµιλο Meccanica να αναγνωρίσει τις συγκεκριµένες προκλήσεις του κλάδου και της εταιρείας, να ενσωµατώσει διεθνώς αναγνωρισµένα επιχειρησιακά εργαλεία και να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις σύµφωνα µε τις ανάγκες και τους περιορισµούς κάθε πελάτη.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στη Meccanica Group λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα της υπευθυνότητας απέναντι στους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, την κοινωνία και το περιβάλλον. Είτε πρόκειται για τις καθημερινές λειτουργίες στα παραρτήματα της Εταιρείας είτε στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, προωθούμε πρακτικές που διασφαλίζουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον μέρος των οποίων αποτελεί και η ίδια η Εταιρεία μας.

1. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Μέσω της συμμετοχής μας σε πολυάριθμα έργα απασχολούμε περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στην έδρα των πελατών μας, με μερική ή πλήρη απασχόληση, εκπληρώνοντας τις ανάγκες και επιθυμίες και των δύο μερών.

2. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Χρηματοδοτούμε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για το προσωπικό μας (Προγράμματα-ΛAEK).

3. ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Προωθούμε την ανάπτυξη και ενθαρρύνουμε τους νέους να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους, προσλαμβάνοντας τους μέσω προγραμμάτων πρακτικής άσκησης, προσφέροντάς τους έτσι πολύτιμες επαγγελματικές γνώσεις, ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και αποτελεσματική σύνδεση με την αγορά εργασίας.

4. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πολιτική μας είναι να επιλέγουμε τοπικούς προμηθευτές με προϊόντα άριστης ποιότητας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας κατά το μέγιστο δυνατόν.

5. ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έχοντας ένα εξειδικευμένο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού με άρτια εκπαιδευμένα διοικητικά στελέχη διατηρούμε ένα εργασιακό περιβάλλον συνεργατικό που αναπτύσσει και προωθεί τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη πρωτοβουλία.

6. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Στην Meccanicca κατανοούμε ότι οι καθημερινές μας δραστηριότητες επηρεάζουν το περιβάλλον και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Υπό αυτήν την έννοια, προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε και να διαχειριστούμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Στη MECCANICA πιστεύουμε πως το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο κινητήριος μοχλός της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε ποιοτικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία απασχολεί έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές και ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και να προτείνει αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις.

Για μας η ανάπτυξη έρχεται και μέσα από την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους εργαζόμενους. Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας, επενδύουμε στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους με τη συνεχή εκπαίδευσή τους, ενθαρρύνουμε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους προς όφελος των πελατών, προωθούμε και επιβραβεύουμε τους καλύτερους.

Στη MECCANICA είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, αναζητούμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας μας, ενθαρρύνουμε την προσωπική ανάπτυξη του κάθε στελέχους μας, αναπτύσσουμε τις ειδικές δεξιότητες του κάθε εργαζόμενου.

Η MECCANICA GROUP απασχολεί σήμερα πάνω από 1.000 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων ενώ έχει συνεργασίες και με μια σειρά στελεχών σε απολύτως εξειδικευμένα αντικείμενα, προκειμένου να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους πελάτες της.

  • Υπηρεσίες παραγωγικής και βιομηχανικής υποστήριξης
  • Διοικητική Υποστήριξη
  • Υπηρεσίες Call Center
  • Υπηρεσίες Υποστήριξης Πελατών
  • Υπηρεσίες Προσέλκυσης και επιλογής στελεχών
  • Υπηρεσίες Back Office
  • Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
  • Υπηρεσίες Data Entry
  • Υπηρεσίες Διαχείρισης Στόλου

20 Αγγελίες της εταιρίας MECCANICA GROUP A.E.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.