ΣΟΦΙΑ ΔΕΛΟΥΔΗ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ

Οι συλλογές είναι το αποτέλεσμα ενός concept υψηλής αισθητικής, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική κομψότητα και διακριτική θηλυκότητα.

H Σόφη Δελούδη σπούδασε Σχέδιο Μόδας στο Istituto Marangoni του Μιλάνου. Παρότι το πρώτο της πάθος την οδηγούσε στον χώρο τη μόδας, δούλεψε και ανέπτυξε τη δυναμική της και τις ικανότητές της για πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του design.

To 2014 αποφάσισε να αλλάξει μονοπάτι και να εκφράσει το ταλέντο της, απευθυνόμενη στις γυναίκες άμεσα, με την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει τα σχέδιά της αλλά και την προσωπικότητά της. Οι συλλογές της αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν όσον αφορά τη μόδα και την αισθητική: υψηλή ποιότητα, τέλειες γραμμές, άψογη εφαρμογή, αψεγάδιαστα φινιρίσματα και καθαρές φόρμες που θα τις χαρακτηρίζει εμφανής, αλλά πάντα διακριτική θηλυκότητα.Ισχυρές σιλουέτες και ελλοχεύων αισθησιασμός ορίζουν δημιουργίες που προορίζονται να ντύσουν γυναίκες με αυτοεκτίμηση και προσωπική αντίληψη του στυλ.

Οι συλλογές είναι το αποτέλεσμα ενός concept υψηλής αισθητικής, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική κομψότητα και ταυτόχρονα από ιδιαίτερη οικειότητα. Η αύρα του παρελθόντος και η κληρονομιά των κλασικών στιγμών της ιστορίας της μόδας μεταφράζονται με σύγχρονη ματιά στο πιο σημαντικό καλοκαιρινό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μιας γυναίκας.

Αγγελίες

Κλάδος: Μόδα-Ένδυση-Υπόδηση
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.sophiedeloudi.gr/el/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework