ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ ΑΕ

ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε.

Η Πετσιάβας Α.Ε. ιδρύθηκε το 1920 και λειτουργεί αδιάλειπτα για περισσότερα από 90 χρόνια.  Σήμερα η διοίκηση της εταιρείας, συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό και την οικογενειακή παράδοση  βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Σίμο Αναστασόπουλο.

Η Πετσιάβας Α.Ε. δραστηριοποιείται με επιτυχία σε επτά κύριους τομείς:

Τμήμα Φαρμάκων παράγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά φάρμακα με την επωνυμία της εταιρείας μας αλλά και για λογαριασμό τρίτων.

Τμήμα Προϊόντων Υγείας ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή προϊόντων O.T.C. υψηλής ποιότητας σε φαρμακεία και χονδρεμπόρους.

Τμήμα Νοσοκομειακών Προϊόντων ειδικεύεται στα ιατρικά προϊόντα, και προμηθεύει χειρουργικό και νοσοκομειακό υλικό.

Τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων εισάγει και διανέμει εξαιρετικής ποιότητας είδη ένδυσης για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί.

Τμήμα Πλαστικών διανέμει πρώτες ύλες πλαστικών προϊόντων.

Τμήμα Χημικών ειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση χημικών πρώτων υλών.

Τμήμα Κλωστοϋφαντουργίας εκπροσωπεί κατασκευαστές μηχανημάτων κλωστοϋφαντουργίας, και διαθέτει εργαστηριακό εξοπλισμό για τις βιομηχανίες χρωμάτων και πλαστικού.

Η εταιρία δραστηριοποιείται μέσω των ιδιόκτητων γραφείων της -  εργοστασίου - αποθηκών που εδρεύουν στην Κ. Κηφισιά, καθώς και των γραφείων - αποθηκών στην Θεσσαλονίκη ώστε να επιτυγχάνεται η πλήρης κάλυψη της Ελληνικής αγοράς.   Επίσης, έχει παρουσία και στην Κύπρο μέσω της Petsiavas Cyprus Ltd.

www.petsiavas.gr

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.petsiavas.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr