ΜΕΘΟΔΙΚΟ Φροντιστήριο - Εκδόσεις

ΜΕΘΟΔΙΚΟ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το ΜΕΘΟΔΙΚΟ Φροντιστήριο λειτουργεί από το 1975 προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από την έναρξη της λειτουργίας του το ΜΕΘΟΔΙΚΟ υπήρξε πρωτοπόρο στο χώρο της εκπαίδευσης εφαρμόζοντας με επιτυχία νέες και αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας. Σήμερα εξακολουθούμε με τον ίδιο ζήλο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες, αξιοποιώντας παράλληλα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Το ΜΕΘΟΔΙΚΟ αποτελεί μια κοινότητα που διαμορφώνεται και εξελίσσεται από τις ομάδες των καθηγητών του, που συνεργάζονται και λειτουργούν δημιουργικά για την επίτευξη των κοινών στόχων. Οι ικανότητες, το ταλέντο, και η αφοσίωση των καθηγητών έχουν συμβάλλει στην επιτυχία μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί.

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ αναζητούμε διαρκώς νέα δυναμικά στελέχη από όλες τις ειδικότητες για να ενταχθούν στην ομάδα των καθηγητών μας.

Παράλληλα, αναζητούμε διοικητικά στελέχη, για την υποστήριξη των λειτουργιών του οργανισμού καθώς και γραφίστα / web developer για το τμήμα των εκδόσεων και της ανάπτυξης εφαρμογών (web applications). 

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.methodiko.net
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr