ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ όλα τα χρόνια λειτουργίας του δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη ένα νέο και ισχυρό ανταγωνιστικό κέντρο δραστηριοτήτων.

Με τη δυναμική του είσοδο στην ελεύθερη αγορά, υλοποιεί τη δική του αυτόνομη δημιουργική διαδρομή με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτικού κοινού. Έχει την υποδομή που τον καθιστά ένα πανίσχυρο, ευέλικτο και προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα και ψυχοσύνθεση Όμιλο Επιχειρήσεων παροχής κάθετων Υπηρεσιών. Έχοντας γνώση της διεθνούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον χώρο των δραστηριοτήτων του, καταφέρνει να τις προσαρμόσει στις τοπικές ανάγκες της χώρας και της ευρύτερης περιοχής.

  • Διεκδικεί συνεχώς μεγαλύτερο μέρος της διαμορφούμενης ελεύθερης αγοράς και γνωρίζει κάλλιστα πως "αγορά" είναι μόνο οι ενημερωμένοι καταναλωτές. Η αυξανόμενη επικράτησή του οφείλεται στο γεγονός ότι λειτουργεί Πανελλαδικά 24 ώρες το 24ωρο συνεχώς και εξυπηρετεί με ιδιόκτητα μέσα τους καταναλωτές, άμεσα και αποτελεσματικά.
  • Προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις των νέων Εποχών και της νέας Χιλιετίας. Με τα μοναδικά υλικά και τα πνευματικά εφόδια που διαθέτει, έχει διασφαλισμένες τις προοπτικές συνεχούς ανάπτυξης και επιτυχούς αντιμετώπισης των πολλών δυσχερειών που επιφυλάσσει το μέλλον , σε έναν οξύτατα ανταγωνιστικό χώρο, όπως είναι οι Ιδιωτικές Ασφαλίσεις και οι συναφείς με αυτές δραστηριότητες.
  • Στόχος του Ομίλου είναι η συνεχής ανάπτυξη των Εταιριών του που στηρίζεται σε πρωτοποριακές Ασφαλίσεις και Ιδέες, στην άμεση ετοιμότητα και δυνατότητα για εξυπηρέτηση, στην διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων και συναλλασσομένων, στην οργάνωση και επικοινωνία και στις αξιοποιήσεις όλων των γόνιμων ιδεών αλλά και σύγχρονων τεχνικών μέσων που κατέχει και συνεχώς αποκτά.

Αγγελίες

Κλάδος: Ασφαλιστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.intersalonica.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr