FORCE

Η επιθυμία μας να ενισχύσουμε την ανάγκη κάθε ανθρώπου για ασφάλεια μας ενέπνευσε να προβούμε στη σύσταση της εταιρίας Force το 1984. Θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία στην ελληνική αγορά προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, εισάγουμε και διανέμουμε τα πλέον κατάλληλα και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για τους προσωπικούς σας χώρους.

Είναι αλήθεια ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου πλήττεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι οι διαρρήκτες έχουν αποκτήσει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία προκειμένου να παρακάμπτουν συστήματα ασφαλείας που μέχρι πρότινος φάνταζαν απροσπέλαστα, η ασφάλεια σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα για όλους μας.

Η προσπάθεια μας να εξελισσόμαστε και να τελειοποιούμε τις υπηρεσίες μας, μας ανέδειξε σαν μια από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Η Force, πλέον, αποτελεί μια σύγχρονη και υπεύθυνη εταιρεία, η οποία:

  1. Δραστηριοποιείται με όραμα που της υπαγορεύει να επιδιώκει το καλύτερο για τους πελάτες της και διατηρεί πάντα την καλύτερη ποιότητα προϊόντων
  2. Παρέχει προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που είναι εύχρηστα και εξασφαλίζουν άνετο και εύκολο χειρισμό
  3. Διέπεται από ένα σύνολο αξιών που υπαγορεύουν τον σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη και συνάδουν με τις αξίες της καθημερινής ζωής.
  4. Φρόντιζε και φροντίζει να απασχολεί καταρτισμένους ανθρώπους, που μοιράζονται το όραμά της για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με τελικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης
  5. Παρέχει συστήματα ασφαλείας που να ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις, με την παροχή εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της η Force διατηρεί την ίδια και απαρέγκλιτη φιλοσοφία να εντοπίζει έγκαιρα τις ανάγκες σας και να τις καλύπτει με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Σημαντική επίσης απόφαση ήταν να συμμετάσχει στην ίδρυση μια εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με αντικείμενο τις φυλάξεις και την λήψη σημάτων συναγερμού σε κεντρικό σταθμό, την μετέπειτα ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP της οποίας αποτελεί μέτοχος έως και σήμερα.

Ιστορία:

H εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1984 και διατηρεί την έδρα της στην Θεσσαλονίκη. Διακινώντας στην αγορά και εγκαθιστώντας τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας, φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες επεκτείνονται και στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης.

Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, η επιτυχία της, όμως, μας ώθησε στη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα. Επιθυμώντας την ποιοτική αναβάθμιση της ασφάλειας και της προστασίας, συμμετείχαμε στην ίδρυση της εταιρείας ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP για την λήψη σημάτων συναγερμού, της οποίας μέχρι σήμερα είμαστε μέτοχος.

Από το 2003 μεταφέραμε την έδρα μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 1500τ.μ. στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και το υποκατάστημα Αθηνών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 750τ.μ. στο Αιγάλεω Αττικής

Πλέον, αποτελούμε έναν σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο όμιλο εταιρειών και έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας και τις εταιρίες DBS Security Products και FS GPS

Φιλοσοφία:

Η Force φροντίζει πάντοτε για την παροχή προϊόντων:

  • Άρτιας ποιότητας
  • Τελευταίας τεχνολογίας
  • Εύκολης χρήσης

Βασική προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια των πελατών μας.

Έτσι, η εταιρεία μας θεμελιώνει μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και σεβασμού, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διατηρώντας εξισορροπημένη τη σχέση «τιμή – ποιότητα», και επιδιώκει διαρκώς την εξέλιξη. Ακόμη, εξασφαλίζει άνετο, λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που εργάζονται στις εγκαταστάσεις της, βασισμένο στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Για το τέλος αφήνουμε το πιο σημαντικό: η Force και το ανθρώπινο δυναμικό της δίνει έμφαση στην κοινωνία, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις στο καταναλωτικό κοινό και ένα αξιόπιστο και πλήρες after sales πακέτο υπηρεσιών.

Οικονομικά στοιχεία:

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αγγελίες

Κλάδος: Εξοπλισμός & Εφοδιασμός Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης: 1984
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.force.gr/#tab-id-1
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework