ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Το 1877 ο Παναγιώτης Θανόπουλος ίδρυσε το εδωδιμοπωλείο "Θανόπουλος" στην οδό Αιόλου. Η ποιότητα, η ποικιλία των τροφίμων και η προσωπική φροντίδα για τους πελάτες του, έκαναν το "Θανόπουλος" μεγάλο όνομα στην αγορά τροφίμων.

Άξιος συνεχιστής ο γιος του, Παντελής Θανόπουλος. Άνθρωπος με μόρφωση, δραστήριος και διορατικός, μετατρέπει το κατάστημα στο πρώτο πολυμορφικό εδωδιμοπωλείο. Ακόμα ιδρύει και εστιατόρια μέσα στο κατάστημα!

Στις αρχές της δεκαετίας του '60, τα παιδιά του συνεχίζουν με την ίδια δημιουργικότητα. Εμπνευσμένοι από τα παγκοσμίως γνωστά "Fauchon" και "Migro", προσθέτουν τμήμα Delicatessen. Ανοίγουν και δεύτερο και τρίτο κατάστημα. Φέρνουν την εποχή των Super Market. Και η παράδοση συνεχίζεται…

Ο Δημήτριος Θανόπουλος προβλέπει την ανάπτυξη της Αθήνας προς τα Βόρεια, αυτονομείται και ανοίγει το 1980 το πρώτο κατάστημα με την επωνυμία "Δημήτριος Θανόπουλος Α.Ε." στην πλατεία της Ν. Κηφισιάς. Με κληρονομιά την πείρα αλλά και το σεβασμό προς τους πελάτες του, ξεχωρίζει. Το δεύτερο κατάστημα ανοίγει το 1996, απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ-Κηφισιάς για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επιβατών του ηλεκτρικού. Σήμερα, η τέταρτη γενιά, οι γιοί του Δημήτρη Θανόπουλου, Περικλής και Τέλης, είναι οι σύγχρονοι συνεχιστές αυτής της πορείας. Πιστοί στην ποιότητα αλλά και ευέλικτοι στις νέες εξελίξεις, παντρεύουν την παράδοση με την τεχνολογία.

Ανακαινίζουν πλήρως το κατάστημα της Ν. Κηφισιάς. Άνετοι χώροι 2500 τ.μ., με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εκπαιδευμένο προσωπικό και με περισσότερα από 35.000 είδη, εξυπηρετεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Στη συνέχεια το κατάστημα επί των οδών Αδριανού & Δραγούμη επεκτείνεται. Νέοι χώροι πώλησης και νέες ιδιόκτητες θέσεις parking, αναδεικνύουν το κατάστημα.

Δεν αργεί να έρθει και το τρίτο κατάστημα, στη γωνία Χαρ. Τρικούπη και Αίαντος, που ανοίγει τις πόρτες του για να εξυπηρετήσει καλύτερα τη Νέα Ερυθραία και τις γύρω περιοχές. Το 2006 εντάσσεται νέος μοντέρνος χώρος στάθμευσης στο κατάστημα επί των οδών Αδριανού & Δραγούμη. Τέλος, το 2010 ανακαινίζεται το κατάστημα στη Ν.Ερυθραία προσφέροντας άνετους χώρους αγορών με αισθητική που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Όπως ξεχωρίζει και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα καταστήματα Δ. Θανόπουλος τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές του ιδιοκτήτη τους. Αρχές που στηρίζονται στην προσωπική εξυπηρέτηση, αυστηρά ελεγμένη ποιότητα και μοναδική ποικιλία προϊόντων.

Και παραμένουν αναλλοίωτες... για να κάνουν τα Super Market Δ. Θανόπουλος το μοναδικό ελληνικό Super Market με ιστορία και εμπειρία 130 χρόνων.

Αγγελίες

Κλάδος: Καταναλωτικά-FMCG
Έτος ίδρυσης: 1877
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.thanopoulos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework