Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

NEW DEAL M.I.K.E.

ΚΑΝΑΡΗ 24

Εταιρία

NEW DEAL M.I.K.E.

Κλάδος

Μεσιτικές

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://www.remaxnewdeal.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

 

 

 

 

Η RE/MAX New Deal είναι το No 1 γραφείο στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι Συνεργάτες μας συγκαταλέγονται στους top πωλητές της RE/MAX. Καθιερώθηκαν μέσα από τη συνειδητή καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και η επαγγελματική ακεραιότητα είναι ζωτικής σημασίας για εμάς.

Κοντά στην έμπειρη ομάδα μας εκπαιδεύονται οι νεότεροι συνεργάτες. Ασχολούμαστε με αστικά ακίνητα, πολυτελή ακίνητα, εξοχικές κατοικίες επαγγελματικά ακίνητα, την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων και αγοραπωλησίες γης.

H αναβάθμιση των υπηρεσιών

Επικεφαλής είναι η Σταυρούλα Βαμβακά, η οποία συμμετέχει ενεργά στην επανάσταση που συντελείται στο χώρο και αφορά την αναβάθμιση των υπηρεσιών των Συμβούλων. Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει επανειλημμένως βραβευθεί γιατί διευθύνει ένα από τα καλύτερα γραφεία της Ευρώπης επί συνόλου 1450.

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας περιλαμβάνουν τη δέσμευσή μας, για ηθική, επαγγελματική και υπεύθυνη συμπεριφορά με βάση τα διεθνώς αναγνωρισμένα επίπεδα της REMAX. Οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε oποιαδήποτε πτυχή σχετίζεται με τα ακίνητα είναι το θεμέλιο στο οποίο έχει αναπτυχθεί η REMAX New Deal.

Η υπηρεσία 'on stop buy'

Διαθέτουμε υπηρεσία «one stop buy», αναλαμβάνοντας ό,τι έχει σχέση με την αγορά, πώληση ή ενοικίαση ακινήτου (δικηγορικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφικές πράξεις, γραφειοκρατική τακτοποίηση στις δημόσιες υπηρεσίες).

Από την ίδρυσή μας, το 2005, προτεραιότητά μας είναι να εισάγουμε τεχνολογίες και μεθόδους που βοηθούν τους Συμβούλους μας να προσαρμοστούν ομαλά στο νέο περιβάλλον εργασίας.

Το γραφείο μας είναι εξοπλισμένο με όλα τα εργαλεία του σύγχρονου μάρκετινγκ και με την υποδομή που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Είναι ο λόγος που οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας της RE/MAX New Deal είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η αποστολή μας

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.