ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - EUROMEDICA AE

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου EUROMEDICA στη Ρόδο ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο 2006, με νέες υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται σε έναν χώρο 12.500 τ.μ., στο Κοινοτικό Διαμέρισμα Κοσκινού, στο Δήμο Ρόδου. Πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ιατρικού χώρου, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας γενιάς, άριστο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, και πάνω από όλα έμπειρο και σωστά καταρτισμένο επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η άριστη οργάνωση, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και οι 170 εξέχοντες Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, αποτελούν εγγύηση για υπεύθυνη φροντίδα και παρέχουν πλήρη ασφάλεια στους ασθενείς της κλινικής.

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου EUROMEDICA, 107 κλινών, εγγυάται αξιόπιστες και έγκυρες υπηρεσίες και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο της Ιατρικής, αναβαθμίζοντας σημαντικά το χώρο της Υγείας.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η EUROMEDICA επενδύει σημαντικά στο προσωπικό της, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσής του, αλλά και της εξοικείωσής της με τις νέες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής.

Η ύπαρξη συμβάσεων με όλα σχεδόν τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία και με πολλές ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, κάνει προσιτή την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της EUROMEDICA στον κάθε ασφαλισμένο. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στον κάθε ασφαλισμένο να επιλέξει ελεύθερα τον ιατρό της εμπιστοσύνης του. Όραμα και στόχος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών και φροντίδας με άξονα τον άνθρωπο.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.euromedica-rhodes.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr