ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΕ

Η εταιρία:

Η εταιρία «Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε. - We do local» ξεκίνησε από 17 επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδος. Πιστεύοντας στη φιλοσοφία του βιώσιμου τουρισμού και θέλοντας να στηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς και την κοινωνία αλλά και την αύξηση του στρατηγικού κέρδους της επιχείρησης τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έβαλαν στόχο τη σωστή πρακτική των παραπάνω και τη διάδοσή τους σε όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Το σήμα We do local είναι ένα καινοτόμο brand φιλοξενίας που ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις (τοπικότητας, αυθεντικότητας, νέων εμπειριών και γαστρονομίας). Αποτελεί ένα σύγχρονο και ισχυρόεργαλείο Marketing που αυξάνει τη ζήτηση των αγορών μέσω της ανάδειξης της τοπικής ταυτότητας της κάθε τουριστικής επιχείρησης (ξενοδοχειακά καταλύματα, πλοία, εστιατόρια, επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών όλων των τομέων της οικονομίας, τουριστικές υπηρεσίες). Απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις δίνοντάς τους τις κατάλληλες κατευθύνσεις και προϋποθέσεις για να ανταποκριθούν στις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς.

Έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό της αγοράς, την ανάκτηση της χαμένης μοναδικής τοπικής ταυτότητας των ξενοδοχείων. Επίσης, καλύπτει την ανάγκη του επισκέπτη να ζήσει την πραγματική εμπειρία φιλοξενίας του τόπου που επισκέπτεται και τη μοναδική ποιότητα ζωής.

Το σήμα "We do local" έχει ως στρατηγικό στόχο να βοηθήσει τις τουριστικές επιχειρήσεις όλων των παραπάνω τομέων για:

α) την αύξηση της κερδοφορίας τους,

β) την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην κατεύθυνση της τοπικότητας και της αυθεντικότητας,

γ) την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής ελληνικής φιλοξενίας,

δ) την αύξηση της επιρροής τους στην αγορά.

Το όραμα της "We do local": Η τυποποίηση της αυθεντικότητας ικανοποιεί τη διεθνή τάση της εντοπιότητας, των εμπειριών και της γαστρονομίας, εξασφαλίζοντας την αύξηση της κερδοφορίας των τουριστικών επιχειρήσεων.

Αγγελίες

Κλάδος: Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.wedolocal.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework