ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Νεφρολογικά Κέντρα

Τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ είναι μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης και ιδρύθηκαν από την εταιρεία Ariti η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των νεφρολογικών προϊόντων πάνω από 35 χρόνια έχοντας μία τεράστια εμπειρία στις ανάγκες των νεφροπαθών συμπολιτών μας και επιλέγοντας υψηλών προδιαγραφών μηχανήματα και προϊόντα των πλέον αξιόπιστων κατασκευαστών στο κόσμο.

Τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ εγγυούνται να προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες νοσηλείας στους αιμοκαθαιρούμενους ασθενείς, ενώ διαθέτουν άριστα διαμορφωμένους χώρους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους.

Επιπλέον, τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, έχοντας σκοπό να εξυπηρετήσουν την πρόσβαση και τη διαμονή των ασθενών αλλά και των συγγενών που τους συνοδεύουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Αποστολή μας είναι η συνεχής προσφορά άριστων ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στους νεφροπαθείς ασθενεί μας, συμβάλλοντας στην θεραπευτική τους αντιμετώπιση με ύψιστη ασφάλεια, φροντίδα και ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού που διαθέτουμε στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ μας. 

Τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ έχουν γνώμονα την ασφαλή νοσηλεία και προστασία των ασθενών που φιλοξενούνται στις μονάδες τους. Για το λόγο αυτό έχουν οργανώσει και εξασφαλίσει την πλήρη εξυπηρέτηση των ασθενών τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους στα κέντρα, όσο και μετά την αποχώρησή τους.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται στη διάθεση των ασθενών όλο το 24ωρο για οτιδήποτε μπορεί να χρειασθούν δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές και αντιμετωπίζοντας έκτακτα περιστατικά.

Επίσης, ιδιωτικά ασθενοφόρα είναι στη διάθεση των ασθενών όλο το 24ωρο για επείγοντα περιστατικά ή ανάγκη μεταφοράς ασθενών λόγω αδυναμίας.

Κάθε θέση αιμοκάθαρσης διαθέτει κεντρική παροχή οξυγόνου για τις ανάγκες των ασθενών.

Τα κέντρα διαθέτουν ιδιαίτερους χωριστούς χώρους νοσηλείας για ασθενείς θετικούς σε ηπατίτιδα Β και ηπατίτιδα C με αυτόνομο εξοπλισμό και μηχανήματα χρήσης.

Επίσης, διαθέτουν ηλεκτρογεννήτριες και δύνανται να λειτουργούν κανονικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.nefrologiko.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr