ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΠΕΤΡΙΔΗΣ αβεε είναι μια σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών σωμάτων, με παρουσία στην αγορά εδώ και 55 χρόνια περίπου. Οι παραγωγικές και αποθηκευτικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στον Άγιο Αθανάσιο Θεσ/νίκης και καλύπτουν 10.000 τ.μ., διαθέτει τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό και ελέγχει πλήρως ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία και την ποιότητα του τελικού προϊόντος, με πιστοποιημένα συστήματα.

Ταυτόχρονα, η εταιρία από το 1995 συνεργάζεται με όμοια παραγωγική μονάδα στην Βουλγαρία, με έδρα την Φιλιππούπολη, την MEGA Lux Lighting, για την κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς καθώς και των γειτονικών της χωρών.Είναι από τις πρώτες εταιρίες που έχει λάβει για τα παραγόμενα είδη της, πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, πιστοποιητικό CE που θεσπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, και ταυτόχρονα διαθέτει δική της τεχνογνωσία ποιοτικού ελέγχου και μέτρησης των αποτελεσμάτων.

Τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται από (4) ιδιόκτητες εκθέσεις, δύο στη Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 44 και Αδριανουπόλεως 6 - Καλαμαριά, μία στην Αθήνα, Εθν. Αντιστάσεως 70 - Χαλάνδρι, μία στην Πάτρα - Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 138, και από δυο εκθέσεις συνεργατών στην Βουλγαρία(Σόφια, Φιλιππούπολη).

Όλες οι εκθέσεις παρουσιάζουν το φωτισμό, γιατί είναι γνωστό πως ο φωτισμός ούτε εξηγείται ούτε περιγράφεται, παρά μονάχα παρουσιάζεται. Οι εκθέσεις αυτές, διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή και μέσα, για την παρουσίαση των προτάσεων και των λύσεων για τις εξειδικευμένες κάθε φορά ανάγκες των πελατών και παρέχεται η σχετική τεχνική υποστήριξη στον πελάτη για την επιλογή της καταλληλότερης λύσης.
Τα προϊόντα της εταιρίας ικανοποιούν πληθώρα αναγκών φωτισμού τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και πελάτες της είναι Βιομηχανίες, Τράπεζες, Νοσοκομεία, Αθλητικά κέντρα, Σχολεία, Εμπορικά καταστήματα, Τεχνικές εταιρίες, Διακοσμητές κ.λ.π.Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία επενδύει συνεχώς σε κτιριακές και σύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις, με αυτοχρηματοδότηση, σημαντικά ποσά, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και στη διεύρυνση του μεριδίου της στην αγορά του επαγγελματικού φωτισμού, πρωτοπορώντας σε ποιότητα και μεθόδους.

Φιλοσοφία της ΠΕΤΡΙΔΗΣ αβεε είναι πελάτης - ανθρώπινο δυναμικό της - ποιότητα προϊόντος και μ’αυτό το τρίπτυχο πορεύεται συνέχεια, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωσή της και εξέλιξή της.
Ακόμα η ΠΕΤΡΙΔΗΣ αβεε έχει διεθνείς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, έχοντας συνάψει συμφωνίες μαζί τους. Παρακολουθεί τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς στις τάσεις που διαμορφώνονται στο σχεδιασμό, την αισθητική, την υγιεινή, την ασφάλεια και τη μείωση του κόστους λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων, στους χώρους που χρειάζονται επαγγελματικό ή εργασιακό φωτισμό.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.petridis-lighting.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr