Α.ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΒΕΕ

Η Α.ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε από τον Αναστάσιο Σκαλτσά πριν από 25 χρόνια και σήμερα κατέχει την κορυφαία θέση μεταξύ των εταιριών που εξειδικεύονται στο χώρο της τελειοποίησης εκτύπωσης -ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ, ΒΕΡΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΒΕΡΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ, ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΚΟΦΡΕ και ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ (κοπτικά και κολλήματα) ΧΑΡΤΟΥ.

Διαθέτει τον πληρέστερο και πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό στον τομέα της, σε συνδυασμό με τις καλύτερες πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης. Με πολυετή πείρα και γνώση, νέα σύγχρονη τεχνολογία σε όλα τα στάδια της παραγωγής , εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και ταλαντούχους ανθρώπους, συνδυάζουμε τα άριστα ποιοτικά αποτελέσματα στους καθορισμένους από τον πελάτη χρόνους.

Η παραγωγική μονάδα τηςΑ. ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΒΕΕ που δοκιμάζεται κάθε ημέρα παραδίδοντας στην ώρα τους εξώφυλλα περιοδικών και βιβλίων, κουτιά συσκευασίας, τουριστικές κάρτες, εμπορικά έντυπα, δεν μπορεί παρά να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στους τομείς της αξιοπιστίας και της ποιότητας.

Η Α. ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΒΕΕ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της τελειοποίησης εκτύπωσης συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια ως μέλος τουInternational Print Finisher Group, του μόνου επίσημου διεθνούς φορέα στον τομέα της τελειοποίησης εκτύπωσης. Η εταιρεία μας επενδύει σε νέες τεχνολογίες ώστε να προσφέρει νέα προϊόντα και νέες ιδέες που να ικανοποιούν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών.

Η παραγωγική μονάδα της Α. ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΑΒΕΕ στεγάζεται σε σύγχρονεςιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Διαθέτοντας τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και τις καλύτερες Α' ύλες σε ευρωπαϊκό επίπεδο μπορούμε να διασφαλίσουμε στους πελάτες μος το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες και οι τεχνικές μας μετατρέπουν ένα καλό έντυπο σε ένα τέλειο έντυπο, ένα έντυπο που ξεχωρίζει και πετάει το γάντι στον ανταγωνισμό.

Αγγελίες

Κλάδος: ΜΜΕ-Εκδόσεις
Έτος ίδρυσης: 2007
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://skaltsas.gr/el/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr