ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ- ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΠΑΚΗ

Το ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας με σεβασμό και ευαισθησία στον Άνθρωπο, στην Κοινωνία και στο Περιβάλλον.

Ιστορική αναδρομή

To Θεραπευτικό Κέντρο Χανίων είναι η παλαιότερη ιδιωτική κλινική στη δυτική Κρήτη που παρέχει συνεχώς ιατρικές υπηρεσίες στην περιοχή.

1932

Ιδρυτής ήταν ο Οφθαλμίατρος Δημήτριος Μελισσάς που λειτούργησε την κλινική σαν Παθολογική, Χειρουργική και Οφθαλμολογική από το 1932 έως το 1954.

1954

Από το 1954 έως το 1992 λειτουργεί με την ονομασία κλινική Άγιος Νεκτάριος με κλινικάρχη τον Ωτορινολαρυγγολόγο Ιωάννη Θεοδωράκη ο οποίος κάνει επέκταση στο κτήριο και προσθέτει 2 ορόφους. Ακολουθεί πλήρης ανακαίνιση με σύγχρονα για την εποχή χειρουργεία και προσθέτει τμήμα Ορθοπεδικό, Μαιευτικό και Ωτορινολαρυγγολογικό.

1992

Το 1992 γίνεται ιδιοκτήτης ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Μανούσος Καπάκης ο οποίος κάνει ριζική ανακαίνιση του κτηρίου και των μηχανημάτων. Την λειτουργεί από τότε σαν γενική κλινική με την ονομασία «Θεραπευτικό Κέντρο Χανίων».

2012

Το 2012 γίνεται ανακαίνιση και η κλινική διοικείται και στελεχώνεται με νέους ιατρούς και από τα παιδιά του κ.Καπάκη, Μαρία – Ειδικό Παθολόγο, Χριστίνα – Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο και Κώστα Γαρεφαλάκη – Καρδιολόγο.

2018

Η τελευταία ανακαίνιση γίνεται το 2018 και περιλαμβάνει πλήρη αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, των δωματίων και λουτρών καθώς και νέες παροχές όπως WI-FI και δορυφορική τηλεόραση.

Εκτός των δωματίων και χειρουργείων έγινε μεγάλη ανακαίνιση, εκσυγχρονισμός και συμπλήρωση όλου του διαγνωστικού φάσματος της κλινικής.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.tc-chania.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr