Εταιρικό προφίλ | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

iGlass MAE

Είσοδος Γ ΟΤ.37 οδός ΝΒ7

Εταιρία

iGlass MAE

Κλάδος

Βιομηχανίες

Αριθμός εργαζομένων

0-10

Ιστοσελίδα

http://iglass.gr

Προσθήκη
ενότητας

Προφίλ εταιρίας

Η iGlass δημιουργήθηκε προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στους σχεδιαστές και τους κατασκευαστές των αρχιτεκτονικών κατασκευών με άξονα το γυαλί, επιδιώκοντας το «πάντρεμα» της δημιουργικότητας με την κατασκευαστική αρτιότητα. Επιθυμία μας είναι να αποτελέσουμε τον φορέα υποδοχής των επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου καθώς και των ιδιωτών που επιθυμούν να προσδώσουν ένα διαφορετικό ύφος στα έργα τους έχοντας ως γνώμονα την καλαισθησία και την υψηλή αισθητική.

Δέσμευσή μας αποτελεί η παροχή στον πελάτη μας της κορυφαίας εξυπηρέτησης που του αξίζει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εγκαταστάσεις

Βιομηχανία επεξεργασίας υαλοπινάκων έκτασης 10,000m2 στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Θεσσαλονίκης και εγκαταστάσεις αποθήκευσης συνολικής έκτασης 30,000m2 στην οποία απασχολούνται πάνω από 100 άτομα με μοναδικό στόχο την υλοποίηση των δημιουργιών σας.

Μοντέρνος εκθεσιακός χώρος ‘’iGlass Showroom” έκτασης 500m2 , όπου παρουσιάζονται επιλεγμένες λύσεις και όπου δίνεται η δυνατότητα στο επισκέπτη να έρθει σε επαφή με την δουλειά μας και να ξεπεράσει τα τετριμμένα.

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας. Στην έκθεση μας θα βρείτε τους εξαιρετικά εξειδικευμένους τεχνικούς μας συμβούλους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν με όλα τα στάδια της απόδοσης στο όραμά σας σάρκας και οστών από το στάδιο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού μέχρι το στάδιο της εγκατάστασης. Παράλληλα προσφέρεται η στήριξή σας από in house αρχιτέκτονα καθώς και εξειδικευμένου συμβούλου συστημάτων ελέγχου πρόσβασης και αυτοματισμών προκειμένου να απλοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο η εξυπηρέτησή σας και να καταστούν τα έργα σας ασφαλέστερα και φιλικότερα προς τον χρήστη του, γιατί όχι και εντυπωσιακά. Όλοι μαζί εκφράζουν την φιλοσοφία της ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης λύσης που θέλουμε να προσφέρουμε στον πελάτη μας.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να εξελιχθούμε σε ένα σταυροδρόμι όπου μηχανικοί, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες θα μπορούν να εκθέσουν, αναπτύξουν και υλοποιήσουν το κατασκευαστικό τους όραμα αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές με άξονα αναφοράς το γυαλί. Κάθε έργο και κάθε δημιουργία στης οποίας την υλοποίηση συνεισφέρουμε αποτελεί για εμάς πηγή ικανοποίησης.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας στην iGlass είναι να προσφέρουμε μια οριστικοί προσέγγιση και ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση καινοτόμων και υψηλών απαιτήσεων έργων, προηγμένων αρχιτεκτονικών προσόψεων κτιρίων καθώς και υψηλής ποιότητας εσωτερικών κατασκευών με καινοτόμο σχεδιασμό και κέντρο το γυαλί. Συνδυάζοντας την τεράστια ποικιλία εφαρμογών και λύσεων που προσφέρουν τα προϊόντα γυαλιού, με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε εγγυόμαστε τα υψηλότερα ποιοτικά και εικαστικά κριτήρια για να δώσουμε υπόσταση στο όραμα του πελάτη.

Μετράμε αντίστροφα για skywalker.gr App!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

mobile with skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.