ΔΡ. Δ.Α ΔΕΛΗ ΑΕ

Η Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1945 στην Αθήνα και ανέλαβε την αντιπροσώπευση των δραστηριοτήτων των διαδόχων εταιρειών της Γερμανικής πρώην IG-Farbenindustrie. Το έτος 1962 η νομική της μορφή μετετράπη σε Α.Ε. η οποία ελέγχεται αποκλειστικά από Έλληνες επιχειρηματίες.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τους σημαντικότερους Γερμανικούς Οίκους της χημικής βιομηχανίας, καθώς και διεθνείς κατασκευαστές μηχανικού εξοπλισμού για την βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, ξύλου και άλλων.

Η εμπορία και διάθεση της μεγάλης γκάμας προϊόντων που αντιπροσωπεύονται από την Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε. πραγματοποιείται μέσω των ιδιόκτητων αποθηκών και εγκαταστάσεων της εταιρείας στην Αθήνα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση της βόρειας Ελλάδας διατηρεί δικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Δρ. Δ.Α. Δελής Α.Ε., που αποτελείται εξ ολοκλήρου από Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς και συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων πανεπιστημιακού επιπέδου, συνεργάζεται στενά με τις μεγάλες χημικές εταιρείες που αντιπροσωπεύει και προσφέρει τεχνογνωσία και μοντέρνες μεθόδους εφαρμογής σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, συνεισφέροντας σημαντικά στην εξέλιξη της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.delis.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework