έstia

Η Ecocasa A.E. είναι μια νέα εταιρία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού στην ελληνική αγορά.

Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη για το κομμάτι του Industrial design στοχεύουμε να παρουσιάσουμε αναβαθμισμένες και φρέσκες ιδέες οικιακού εξοπλισμού, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα, την σύγχρονη τεχνολογία με το δυναμικό design, έχοντας πάντα σαν βασικό πυλώνα της γκάμας μας την χρηστικότητα και την οικονομία.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις οικιακές ανάγκες σε είδη μπάνιου, κουζίνας, αποθήκευσης, τακτοποίησης και πολλούς άλλους τομείς του νοικοκυριού με μοντέρνο και λειτουργικό τρόπο.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο 3.000 τ.μ., στον Ασπρόπυργο όπου υπάρχει πάρκινγκ και λειτουργεί μόνιμη έκθεση των προϊόντων μας, τα οποία παρουσιάζονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας www.estia-sa.com 

Η ομάδα Ecocasa, δεσμεύεται να ακολουθεί τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, πορευμένη προς την διεύρυνση του κωδικολογίου της και εμπλουτίζοντας τα ελληνικά σπίτια με καινοτόμες ιδέες οικιακού εξοπλισμού, διασφαλίζοντας πιστά την εξίσωση ποιότητας και τιμής, πάντα με σκοπό την εκτίμηση μας στη καρδία του καταναλωτή.

Αγγελίες

Κλάδος: Καταναλωτικά-FMCG
Έτος ίδρυσης: 2016
Αριθμός εργαζομένων: 15
Ιστοσελίδα: https://www.estia-sa.com/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr