...

ΚΟΥΓΙΟΥΦΑΣ Ν. Σ. ΑΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 ως ΟΕ, και έγινε Α.Ε. το 1977. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής βιομηχανικού εξοπλισμού και έχει σήμερα εξελιχθεί σε μια από τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στο κλάδο μηχανημάτων καθαρισμού, απολύμανσης και ανακύκλωσης υλικών, με μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για την Βιομηχανία, την Παραγωγή, την Αποθήκευση, την Διανομή, την Ναυτιλία, τα Ξενοδοχεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Κοινότητες.


Η Εταιρεία και το Περιβάλλον
Στον τομέα του περιβάλλοντος, η ΝΣΚ δραστηριοποιείται από το 1985, με εξειδικευμένα προϊόντα στην διαδικασία της ανακύκλωσης συμβάλλοντας στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων καθαρισμού και διαχείρισης στερεών απορριμμάτων καθώς και υγρών αποβλήτων που αντιμετωπίζουν οι Βιομηχανίες με : Πρέσες συμπίεσης στερεών απορριμμάτων & υλικών συσκευασίας όπως χαρτί, χαρτοκιβώτια, πλαστικά, φιάλες Pet, κουτάκια αλουμινίου, PC κλπ., καθώς και ευέλικτα και απολύτως αποτελεσματικά, Συστήματα επεξεργασίας υγρών βιομηχανικών αποβλήτων. Kαθώς επίσης και συστήματα εξοικονόμησης νερού.

Μάρκετινγκ & Πωλήσεις - Εξυπηρέτηση Πελατών & Service
Τα τμήματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης πελατών και η κάθετη μονάδα Service της εταιρείας στην Ν. Χαλκηδόνα στην Αθήνα στελεχώνεται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με διαρκή επιμόρφωση διατηρεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Στόχος και Πολιτική της Εταιρείας
Ο διαρκής στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της με τρόπο που να βοηθά στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Το εκτενές πελατολόγιο της εταιρείας σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς, αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της, την ισχυρή, αξιόπιστη και πολύχρονη παρουσία της στη χώρα μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Βιομηχανίες
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.kouyoufas.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr