ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΑΕ / DELPHIS

Στην Delphis αντικείμενό μας αποτελούν ο κλιματισμός, η ψύξη, και οι υπηρεσίες κτιρίων που αφορούν στην συντήρηση των παραπάνω εγκαταστάσεων αλλά και στην ενεργειακή διαχείριση των κτιρίων.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δραστηριοτήτων μας επαναπροσδιορίσαμε τις δομές μας ώστε να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και σαφήνεια στις απαιτήσεις των έργων κλιματισμού, ψύξης και υπηρεσιών κτιρίων.

Έτσι, ο όμιλός μας αποτελείται πλέον από 3 διαφορετικές επιχειρηματικές μονάδες και μια θυγατρική εταιρία:

...

Ο στόχος της διάρθρωσης αυτής είναι διπλός:

  • Το κάθε τμήμα να μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα, ώστε να εστιάζεται η προσοχή και να αναδεικνύεται η εξειδίκευση του καθενός στο αντικείμενό του.
  • Παράλληλα όμως, ο όμιλος να συνδέει τις δραστηριότητές μας σε μια πελατοκεντρική μεθοδολογία ολιστικής αντιμετώπισης: Κάθε κτίριο αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό και πόρους για να εκτελεί καθημερινά μια συγκεκριμένη αποστολή. Στην Delphis πιστεύουμε ότι η συστηματική εξυπηρέτηση των αναγκών του κτιρίου το βοηθά σημαντικά να εκπληρώνει την αποστολή του με τον καλύτερο τρόπο και χρησιμοποιώντας τους λιγότερους δυνατούς πόρους.

Η εξειδίκευσή μας στους παραπάνω τομείς δίνει στην Delphis μοναδική δυνατότητα ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των απαιτήσεων που σχετίζονται με τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των πελατών μας.

Επιπλέον, έχουμε προχωρήσει στην αναβάθμιση της πιστοποίησης ποιότητας της εταιρίας σύμφωνα με το πλέον πρόσφατο πρότυπο ISO 9001:2008, τόσο για τις εμπορικές δραστηριότητές μας, όσο και για τις υπηρεσίες κτιρίων.

Τέλος, για να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε πάντα σε θέση να παραδίδουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας έχουμε χαράξει μια μακρόπνοη στρατηγική που προβλέπει συστηματική επένδυση σε τρεις άξονες:

Άνθρωποι, Τεχνολογία, Περιβάλλον.

Αγγελίες

Κλάδος: Εξοπλισμός & Εφοδιασμός Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.delphisgroup.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework