Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη

H ιδέα για τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη γεννήθηκε πριν από 14 χρόνια μέσα από την αγάπη της ιδρύτριας για τα γλυκά, και είναι το αποτέλεσμα χρόνων προσωπικής ενασχόλησης, πειραματισμών και αναζητήσεων με το γλυκό.

Η Κυβέλη Παπαϊωάννου αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία, κάνοντας την μέχρι τότε προσωπική της αγάπη, επάγγελμα. Η ίδια, ξεκίνησε από έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο, σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ενώ αμέσως μετά απέκτησε ένα ΜΒΑ στο International Management από το πανεπιστήμιο του Exeter. Στην συνέχεια εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία ως product manager και brand manager για ορισμένα από τα πιο γνωστά ονόματα όπως De’longhi, Algida και Lipton. Τελικά όμως την κέρδισε η αγάπη της για την δημιουργία των γλυκών, μια αγάπη που καθοδήγησε και τις δημιουργίες της.

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο ξεκίνησε στα Βριλήσσια και ταύτισε το όνομα Κυβέλη με τους μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, την προσήλωση στην επιλογή των καλύτερων υλικών, την προσοχή στην παρασκευή των γλυκών, αλλά και την μοναδική αισθητική. Σήμα κατατεθέν της Κυβέλης, το Oreo –cookies cheesecake, ένα γλυκό που αγαπήθηκε φανατικά.

Η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία του πρώτου καταστήματος, επέτρεψε την δημιουργία ενός μεγάλου εργαστηρίου στο Πολύγωνο, και ενός ακόμη καταστήματος στο Κολωνάκι.

Η ίδια η Κυβέλη εξακολουθεί να ασχολείται καθημερινά με την παρασκευή των γλυκών και φροντίζει ώστε το σύνολο των ανθρώπων που στελεχώνουν τα ζαχαροπλαστεία της, να μοιράζεται το ίδιο πάθος και τις ίδιες αξίες για τις γευστικές δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή της.

Αγγελίες

Κλάδος: Εστίαση-Catering
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://cheesecake.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr