PHARMWORKS

PHARMWORKS

Η PHARMWORKS, είναι μια νέα δυναμική εταιρία που ιδρύθηκε στην Πάτρα το 2006, από επαγγελματίες του χώρου της υγείας και με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία.

Με γνώμονα πάντα, την αρμονική ισορροπία μεταξύ της τεχνολογικής προόδου και το βαθύ σεβασμό στην ανθρώπινη φύση, η PHARMWORKS, επιλέγει με αυστηρά κριτήρια,  εισάγει και προσφέρει στον Έλληνα γιατρό υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα , καινοτόμα προϊόντα, αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας –λειτουργικότητας ικανά να διευκολύνουν την καθημερινή ιατρική πρακτική, προς όφελος της υγείας και της ευεξίας των συνανθρώπων μας.

Προς το σκοπό αυτό, η εταιρία συνεργάζεται με τους εγκυρότερους οίκους του εξωτερικού κατασκευής ιατρικών προϊόντων και συσκευών.

Η PHARMWORKS επικοινωνεί τα προϊόντα της στην ιατρική κοινότητα μέσω της συμμετοχής της στα μεγάλα ιατρικά συνέδρια, ιατρικές εκθέσεις και μέσω δικτύου επιστημονικών συνεργατών που καλύπτουν την ελληνική επικράτεια.

Η ηθική συναλλακτική πρακτική και ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός, συνθέτουν τη φιλοσοφία της  PHARMWORKS, ανανεώνουν  το συμβόλαιο εμπιστοσύνης,  δημιουργώντας  προστιθέμενη αξία σε πελάτες- συνεργάτες.

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης: 2006
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.pharmworks.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework