MAPFRE ASISTENCIA

Ποιοί είμαστε:

O Όμιλος MAPFRE ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’30 στην Ισπανία και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες στην ασφάλιση, την αντασφάλιση και την παροχή υπηρεσιών, με δραστηριότητα σε 49 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Η MAPFRE ASISTENCIA, μέλος του Ομίλου MAPFRE, είναι πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών βοηθείας και την κάλυψη ειδικών κινδύνων. Ιδρύθηκε στη Μαδρίτη (Ισπανία) το 1989 και κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην παγκόσμια αγορά της ασφάλισης με παρουσία σε 38 χώρες, φροντίζοντας καθημερινά για τις ανάγκες εκατομμυρίων ασφαλισμένων και δικαιούχων ανά τον κόσμο, με ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της βοήθειας και των ειδικών κινδύνων.

Η MAPFRE ASISTENCIA εγκαταστάθηκε στην ελληνική αγορά το 1994 με την ίδρυση της EUROSOS ASSISTANCE, Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Βοηθείας και Πληροφοριών. Το 1997 ξεκίνησε να λειτουργεί και ως ασφαλιστικό υποκατάστημα με την επωνυμία MAPFRE ASISTENCIA Athens Branch, με δραστηριότητα στις ασφάλειες και τις αντασφάλειες, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελατολογίου της.

Η MAPFRE ASISTENCIA έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας στην παροχή προγραμμάτων και υπηρεσιών για μεγάλες επωνυμίες λιανικής στην Ελλάδα. Πιστεύει στη δημιουργία μακροπρόθεσμων βιώσιμων εταιρικών σχέσεων, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τις κοινές αξίες και αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες που διατηρεί με τα δημοφιλέστερα εμπορικά σήματα της αγοράς.

Μέσα από σχήματα συνεργασίας Β2Β και B2B2C, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις υπηρεσιών για τους εταίρους της και αντίστοιχα, αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση των διαδικασιών της κάθε υπηρεσίας εκ μέρους των συνεργατών της, με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη.

Σήμερα η εταιρεία μας, έχοντας χτίσει μια διαχρονική σχέση με τους πελάτες της, παρέχει υπηρεσίες βοήθειας σε εκατομμύρια δικαιούχους σε όλη τη χώρα. Το παγκόσμιο δίκτυο βοήθειας του Ομίλου, μας επιτρέπει να ενεργούμε άμεσα ώστε να εξυπηρετούμε τον κάθε ασφαλισμένο, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν αυτός βρίσκεται, πάντα με προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του, διασφαλίζοντας και διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τη σταθερότητα ενός παγκόσμιου ασφαλιστή.

Αναλύοντας προσεκτικά τις ανάγκες του πελατολογίου της, έχει αναπτύξει υπηρεσίες βοηθείας, ασφαλιστικά προϊόντα, προϊόντα ασφάλισης και εγγύησης αυτοκινήτου, καθώς και προϊόντα ειδικών κινδύνων με ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες, αυτοκινητοβιομηχανίες, αλλά και με μία ευρεία γκάμα επιχειρήσεων με πολλούς και διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας στην τοπική αγορά.

Το όραμα μας: να είμαστε η πιο αξιόπιστη παγκόσμια ασφαλιστική εταιρεία.

Η αποστολή μας: να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας και να αναπτύσσουμε άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας, το δίκτυο, τους μετόχους μας και την κοινωνία.

Οι αξίες μας: η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, η καινοτομία και η πρωτοπορία, καθώς και η αφοσίωση της ομάδας μας για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Βραβεία και διακρίσεις

Οι άριστες επιδόσεις μας, μας έχουν χαρίσει πολλαπλές παγκόσμιες διακρίσεις αλλά και διεθνή πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001. Μεταξύ άλλων η MAPFRE ASISTENCIA τιμήθηκε με το βραβείο ITIJ 2005 Award και αναδείχθηκε η Καλύτερη Διεθνής Εταιρεία Βοηθείας και με τα ITIJ 2011 και ITIJ 2013 όπου βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία.

Το 2013, η ελληνική εταιρεία έλαβε σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του ετήσιου πανελλήνιου διαγωνισμού Business IT Excellence Awards (BITE), όπου βραβεύθηκε για τις άριστες επιδόσεις της στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες της σύγχρονης Τεχνολογίας στο πλαίσιο της Επιχειρηματικής της Στρατηγικής. Η εταιρεία βραβεύθηκε στην ειδική ενότητα «Σύνδεση ΙΤ με Επιχειρηματική Στρατηγική» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Καινοτομία/ Δημιουργικότητα/ Ευρηματικότητα», για την υψηλής τεχνολογίας εφαρμογή που δημιούργησε, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται καλύτερη, αποτελεσματικότερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασφαλισμένων που έχουν υποστεί ατύχημα, με τη χρήση εξελιγμένων Tablets PC και τεχνολογιών mobile internet.

Αγγελίες

Κλάδος: Ασφαλιστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.mapfre-asistencia.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr