ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Καλώς ήλθατε στo XALATSISCARE

H Εταιρεία μας XALATSISCARE ξεκίνησε το 2006. Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά, στοχεύοντας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στον χώρο της υγείας και της αποκατάστασης.

Επενδύοντας στη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών έχουμε πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008 από την EUROCERT όπως επίσης και από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας της Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ).
Καταβάλουμε καθημερινά προσπάθεια να παρακολουθούμε κάθε Τεχνολογική Εξέλιξη. Στηριζόμαστε στη διαρκή εκπαίδευση και υψηλή εξειδίκευση του Προσωπικού μας. Στοχεύουμε στο να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των επαγγελματιών του χώρου της υγείας ( Γιατρούς, Φαρμακοποιούς, Φυσιοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Νοσηλευτικό Προσωπικό κ.λ.π ) που μας εμπιστεύονται, αλλά κυρίως των απλών ανθρώπων που έχουν ανάγκη των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε σε όλους αυτούς, μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης αλλά και αγοράς.

Τόσο στο κατάστημά μας στη Λάρισα, στο κέντρο της Ελλάδας, όσο και ηλεκτρονικά στο www.xalatsiscare.gr κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί άμεσα εξειδικευμένα προϊόντα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Οι βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία μας είναι οι εξής:

  • ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΞΕΛΙΞΗ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.xalatsiscare.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework