ΜΕΡΙΧΩΒΙΤΗΣ Χ. & ΣΙΑ ΕΕ

Η Ιστορία μας

Η εταιρία Mbx Merixar ιδρύθηκε το 1987 από τoν Μεριχωβίτη Χαράλαμπο, και δραστηριοποιείται στον χώρο του μη τροφίμου με άριστης ποιότητας προϊόντα.

Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της επικεντρωθήκαμε στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού ακούγοντας τις απόψεις και επιθυμίες των πελατών μας για την υλοποίηση αυτών.

Το πελατολόγιο μας απαρτίζεται από μεγάλα ονόματα επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους.

Συνεργασία με supermarket, με πολυκαταστήματα λιανικής πώλησης ειδών οικιακής χρήσης, με ξενοδοχεία καθώς και με ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), εδραίωσε την εταιρεία μας σε μια αξιόλογη και επιτυχημένη θέση στην Ελλάδα ,έχοντας μεγάλο μέρος του μεριδίου της αγοράς.

Μετά από 26 χρόνια είμαστε υπερήφανοι πλέον για τις σταθερές και αναπτυσσόμενες συνεργασίες που έχουμε με τους πελάτες μας αλλά και για την προτίμηση των καινοτόμων προϊόντων μας από τους καταναλωτές.

Η οικογένεια μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής διαθέτοντας ιδιόκτητα φορτηγά-αυτοκίνητα, με το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και γνώσεις προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.merixar.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework