ACROTEL HOTELS & RESORTS

ACROTEL HOTELS & RESORTS

Η εταιρεία μας ACROTEL Hotels & Resorts, αποτελεί μια ξενοδοχειακή αλυσίδα στη δυτική ακτή της Σιθωνίας, την κεντρική χερσόνησο της Χαλκιδικής. Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα 4 ξενοδοχειακές μονάδες και luxury villas με σύνολο 350 δωμάτια.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαθέτουν τόσο τα ξενοδοχεία μας, όσο και ο προορισμός της Χαλκιδικής, με σκοπό την ανάπτυξη και την διεύρυνση του Ομίλου σε νέες αγορές σε διεθνές επίπεδο. Πλέον της λειτουργίας και της διαχείρισης των μονάδων που ανήκουν στην εταιρεία, ο Όμιλος δραστηριοποιείται και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε άλλα ξενοδοχεία, καθώς και στην διοργάνωση Γάμων και Συνεδρίων.

Ο Όμιλος Acrotel προσφέρει την εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας και εγγυάται την παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών. Τα ξενοδοχεία μας συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την κομψότητα και την πολυτέλεια, με την παράδοση και την άνεση. Έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε τα αυθεντικά τοπία που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία και τις παραλίες με τον σύγχρονο τρόπο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας.

Αγγελίες

Κλάδος: Ξενοδοχεία
Έτος ίδρυσης: 1994
Αριθμός εργαζομένων: 195
Ιστοσελίδα: http://www.acrotelgroup.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr