ΣΑΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΠΕ

Η SAE Institute ιδρύθηκε το 1976 και έκτοτε εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο παγκοσμίως εκπαιδευτικό φορέα στον τομέα των Creative Media με 54 σχολές σε 26 χώρες. Τα προγράμματα σπουδών της SAE έχουν δομηθεί και σχεδιαστεί σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίας του κλάδου ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις των Creative Media διεθνώς. Η SAE Institute προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από προγράμματα σπουδών στους τομείς των δημιουργικών μέσων (audio, film, animation, games development, music business και web) με ισχυρή παράδοση στην πρακτική άσκηση και καταξίωση στον χώρο αυτό. Τα προγράμματα Bachelor και Masters παρέχονται σε συνεργασία με το καταξιωμένο Middlesex University του Λονδίνου. Η SAE Institute διαθέτει δίκτυο που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους με σχολές σε διεθνή κέντρα της βιομηχανίας των Creative Media όπως Λονδίνο, Βερολίνο, Μόναχο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και άλλα.

Η SAE Online είναι η πλατφόρμα ψηφιακής εκμάθησης της SAE Institute, η οποία προσφέρει επιπλέον επιλογές online μαθημάτων και κύκλων σπουδών, από ταχύρρυθμα έως πτυχία Masters με την πιστοποίηση του Middlesex University. Η SAE διαθέτει την εξειδίκευση, την πείρα και τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για να παράσχει την καλύτερη online εκπαίδευση με ευελιξία ώστε να προσαρμοστεί στο δικό σας τρόπο ζωής. 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων SAE (Alumni Association) είναι το παγκόσμιο δίκτυο των αποφοίτων και των φοιτητών της SAE Institute που έχει ως στόχο τη διασύνδεσή τους με την εγχώρια και διεθνή βιομηχανία των Creative Media καθώς και τη συμμετοχή τους σε επαγγελματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της SAE Institute.

Το Συνέδριο Αποφοίτων SAE (Alumni Convention) είναι μια εκδήλωση δικτύωσης που διεξάγεται στο Βερολίνο και απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το μαγικό κόσμο των Creative Media. Η ετήσια εκδήλωση συγκεντρώνει απόφοιτους, φοιτητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο για να ανταλλάξετε γνώσεις που σας είναι απαραίτητες για τον κλάδο των δημιουργικών μέσων και της ψυχαγωγίας. Το συνέδριο σας προσφέρει πλούσιες ευκαιρίες για εξειδικευμένη έρευνα, εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη – είναι το ιδανικό φόρουμ για να δικτυωθείτε και να ανταλλάξετε ιδέες.

Το SAE Magazine είναι το online περιοδικό της SAE Institute και του Συλλόγου Αποφοίτων SAE (Alumni Association). 

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.athens.sae.edu
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework