Κanellopoulos Wood & Materials

Η εταιρεία Κανελλόπουλος Wood & Materials – Αναστάσιος Κανελλόπουλος δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία ξυλείας από το 1980, με έδρα της την Αθήνα (Φίλωνος 3 – Αισχύλου 6, Άγιος Δημήτριος).

Συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στην αγορά του ξύλου και των υλικών επιπλοποιίας, δημιούργησε έναν ολοκαίνουργιο χώρο -“κόσμημα”- στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 160, στον Άγιο Δημήτριο.

Στο νέο σύγχρονο Showroom εκθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων της με στόχο να προσφέρει λειτουργικές λύσεις, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τόσο του πιο απαιτητικού κατασκευαστή, αρχιτέκτονα, διακοσμητή ή επαγγελματία του είδους, όσο κι ενός απλού ιδιώτη.

Σε έναν άρτιο εκθεσιακό χώρο θα βρείτε συγκεντρωμένα πρωτοποριακά προϊόντα ξυλείας, πάγκους και επιφάνειες εργασίας, μελαμίνες, πορτάκια υψηλών προδιαγραφών από τις κορυφαίες εταιρείες καθώς και μια πληρέστατη συλλογή από εξαρτήματα επιπλοποιίας (οδηγούς ντουλάπας και συρταριών, μεντεσέδες, πόμολα, λαβές και πόδια επίπλων, μηχανισμούς κουζίνας, τροφοθήκες κλπ) αλλά και ό,τι αφορά τον εξοπλισμό μιας κουζίνας από τις ηλεκτρικές της συσκευές (απορροφητήρες, πλυντήρια πιάτων, φούρνους μικροκυμάτων, πλατώ εστιών) μέχρι τους νεροχύτες και τις μπαταρίες της.

Μπορείτε, επίσης, να διαλέξετε πατώματα όλων των ειδών, κατάλληλα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, καθώς και εσωτερικές πόρτες στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Επιλέξτε ανάμεσα από ατελείωτες εκδοχές τα χρώματα, τις υφές και τα υλικά που σας ταιριάζουν αναδεικνύοντας τον χώρο σας…

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://woodkanellopoulos.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework