Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Η έδρα μας βρίσκεται στον Άλιμο στην οδό Θεομήτορος 31 (κεντρική Λεωφόρος του Αλίμου) και το υποκατάστημα μας ακριβώς απέναντι (Θεομήτορος 40, Αγ.Δημήτριος) .

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το νέο μας μεγάλο υποκατάστημα στην Καλλιθέα ( Συν.Δαβάκη 37 Καλλιθέα)

Το διαγνωστικό μας κέντρο διαθέτει τα εξής τμήματα:

  • Μικροβιολογικού
  • Τμήμα παιδικής αιμοληψίας
  • Τμήμα Υπερήχων -Triplex
  • Καρδιολογικό Διαγνωστικό Ιατρείο.
  • Ψηφιακό ακτινολογικό Τμήμα
  • Τμήμα Ψηφιακής Μαστογραφίας/3D Τομοσύνθεσης
  • Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας /DPA
  • Tμήμα Ψηφιακής Πανοραμικής Κεφαλομετρικής/3D Απεικόνισης

Και από Οκτώβριο 2 υπερσύχρονα νέα τμήματα Αξονικής και Μαγνητικής τομογραφίας.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι έχουμε εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα για τη διενέργεια του τεστ Αναπνοής ανίχνευσης του Ελικοβακτηριδίου. Είμαστε το μοναδικό διαγνωστικό κέντρο που διαθέτει τους εξειδικευμένους αυτούς αναλυτές και εξυπηρετούμε περίπου 2.000 Ιατρούς και 3.500 ασθενείς/μήνα.

Στόχος μας είναι η προσφορά ευρύτερων επιστημονικών υπηρεσιών, πάντα προσανατολισμένες στην ποιότητα, στην αξιοπιστία αλλά και στην ανθρώπινη επαφή. Οι κτηριακές υποδομές είναι οι πλέον σύγχρονες και μοντέρνες δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο και όμορφο περιβάλλον για τους ασθενείς.

Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού μας εγγυώνται υψηλού επιπέδου Ιατρικές υπηρεσίες τόσο στο κομμάτι της πρόληψης αλλά και της διάγνωσης.Η δικτυακή επικοινωνία των μηχανημάτων μας με το σύστημα μηχανοργάνωσης επιτρέπει την αυτόματη πραγματοποίηση των απαιτούμενων αναλύσεων και την αυτόματη καταχώριση των αποτελεσμάτων. Έτσι, εξασφαλίζονται τα αποτελέσματα και επιταχύνεται σε μέγιστο βαθμό η διαδικασία των εξετάσεων. Με αίσθηση ευθύνης σας παρέχουμε τις απαντήσεις των αναλύσεων και των εξετάσεών σας άμεσα. Επιπρόσθετα με προσωπικούς κωδικούς οι ασθενείς έχουν άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματά τους (on line). Επίσης διαθέτουμε ειδικό τμήμα παιδικής αιμοληψίας. Το εργαστήριό μας διαθέτει την πλέον σύγχρονη συσκευή ''vein light'' και έτσι πετυχαίνοντας την άριστη αιμοληψία, χωρίς την ταλαιπωρία του παιδιού.

Στο διαγνωστικό μας κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ φροντίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβασή σας στις υπηρεσίες πρόληψης, με όπλο μας την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αμεσότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε περίπου 5 χρόνια, μας εμπιστεύονται περίπου 5.000 ασθενείς το μήνα (πέραν των 3,500 ασθενών για το τεστ Ελικοβακτηριδίου) για τη διενέργεια των εξετάσεων τους .

Τα ωράρια λειτουργίας μας είναι διαμορφωμένα ώστε να εξυπηρετούν όλους τους ασθενείς μας, αφού λειτουργούμε από Δευτέρα έως Σάββατο με ωράριο:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 06.00 -21.00
  • Σάββατο: 07.00-14.00

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο site μας: www.aprolipsis.gr

Αγγελίες

Κλάδος: Υγείας
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://WWW.APROLIPSIS.GR
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr