ΦΙΛΠΡΟ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Η Filpro Ανθόπουλος A.E είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο από το 1979. Το 1982 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Filtro S.A με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες κατασκευής πισίνων στην Ευρώπη. Διαθέτει επιτυχημένη παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα και σήμερα κυριαρχεί στη κατασκευή, ανακατασκευή και συντήρηση πισίνας, στην επεξεργασίας νερού, στην προμήθεια ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και στην προμήθεια υλικών στήριξης και στερέωσης.

Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στην οργάνωση, τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, καθώς διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και εξελίσσεται συνεχώς σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται. Αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το έργο από την μελέτη και την προμήθεια εξοπλισμού και υλικών, έως την κατασκευή και συντήρηση του έργου.

Η Filpro Ανθόπουλος, εφαρμόζει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο προδιαγραφών και επιλέγει πιστοποιημένους προμηθευτές, ώστε να παρέχει πάντα την καλύτερη ποιότητα και παροχή των πλέον αξιόπιστων υπηρεσιών μετά την πώληση και εγκατάσταση.


Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Filpro Ανθόπουλος Α.Ε βρίσκονται στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Αποτελούνται από ένα ιδιόκτητο κτίριο 4.500m² στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία, η αποθήκη και το εκθεσιακό κέντρο της εταιρείας. Διαθέτει περισσότερα από 50 άτομα προσωπικό, 25 εταιρικά αυτοκίνητα και μεγάλο stock εμπορευμάτων. Είναι πάντα στη διάθεση των πελατών της για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Αγγελίες

Κλάδος: Τεχνικές-Κατασκευαστικές
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://filpro.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr