ΒΙΟΚΥΤ

Η εταιρία με την επωνυμία ΒΙΟΚΥΤ ιδρύθηκε το 1973 με σκοπό την κατασκευή χάρτινων συσκευασιών από κυματοειδές χαρτόνι. Το 1980 μεταφέρθηκε σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής ενώ από το 2000 δραστηριοποιείται και λειτουργεί στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Σημαντικές επενδύσεις σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, συνέβαλαν προκειμένου να δημιουργηθεί μια εξελιγμένη παραγωγική μονάδα:

  • 2004 – επένδυση σε μια νέα πεντάχρωμη κυτιοποιητική μονάδα με δυνατότητα επιχρίσεων νερού ή πλαστικοποίησης UV
  • 2008 – επένδυση σε μια επτάχρωμη κυτιοποιητική μονάδα με δυνατότητα επιχρίσεων νερού ή πλαστικοποίησης UV
  • 2013 – επένδυση σε μία εξάχρωμη ψηφιακή εκτυπωτική φύλλου

Το 2016 η Dunapack Packaging θυγατρική εταιρία της αυστριακής Prinzhorn Holding με 6.600 εργαζόμενους, με ηγετική θέση και παρουσία σε 16 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης αποκτά το 100% το μετοχών της ΒΙΟΚΥΤ, αλλάζοντας την επωνυμία σε Dunapack - Viokyt SA.

Το 2ο εξάμηνο του 2017 ξεκινά η υλοποίηση νέου επενδυτικού πλάνου, με ορίζοντα υλοποίησης του το τέλος του 1ο εξαμήνου του 2018. Περιλαμβάνει την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων, την εγκατάσταση νέας μηχανής παραγωγής χαρτονιού και νέες κυτιοποιητικές μονάδες παραγωγής με δυνατότητα επιχρίσεων νερού ή πλαστικοποίησης UV.

Η Viokyt με τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις συνεχείς επενδύσεις της και το ανθρώπινο δυναμικό της, θεωρείται σήμερα πρωτοπόρα εταιρία του κλάδου κυματοειδούς συσκευασίας στην Ευρώπη, ενώ είναι πλέον σε θέση να ικανοποιήσει στο σύνολό τους, τις ανάγκες συσκευασίας της πλειοψηφίας των πελατών της.

Αγγελίες

Κλάδος: Εξοπλισμός & Εφοδιασμός Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης: 1973
Αριθμός εργαζομένων: 51-200
Ιστοσελίδα: http://www.viokyt.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr