ΜΟΡΤΕΚ ΤΗΕΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

H Mortek ιδρύθηκε το 1968 από τον κ. Νικόλαο Μωραϊτίνη (BSc.E.E. Hns. Georgia Tech U.S.A., MSc.E.E. Brooklyn Polytechnic N.Y. U.S.A.).

Από το 1968 έως το 1992 σχεδιάζει και κατασκευάζει τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό στρατιωτικών προδιαγραφών MIL 810, Συστήματα Εκπομπής και Van Αναμεταδόσεων.

Από το 1993 έως σήμερα αναπτύσσει εμπορική δραστηριότητα και σχετικές υπηρεσίες για τους παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας και την ευρύτερη αγορά Τηλεπικοινωνιών.

Η Mortek είναι 100% αμιγώς Ελληνική επιχείρηση και βρίσκεται σε κομβικό σημείο επί της Αττικής οδού με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν:

  • 2.000 m² Χώρους Γραφείων
  • 2.000 m² Στεγασμένες Αποθήκες
  • 4.000 m² Υπαίθριες Αποθήκες

Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Κύπρο, Μάλτα και Αφρικανικές Χώρες, με συνεχή εξάπλωση σε νέες αγορές, και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015.

Η συνεχής ανάπτυξη και οι επενδύσεις με την στερεή οικονομική της βάση κατατάσσει την Mortek στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” της ICAP για το 2010 και 2011.

H Mortek είναι μέλος τους Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Αγγελίες

Κλάδος: Τηλεπικοινωνίες
Έτος ίδρυσης: 1968
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.mortek.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr