INTERFLORA

Η Interflora Top Florist, είναι μια σύγχρονη εταιρία, αμιγώς Ελληνική και μέλος στην παγκόσμια οικογένεια Interflora.

H Αλυσίδα Ανθοπωλείων Top Florist που δημιουργεί στην Ελληνική λιανική αγορά λουλουδιού, αφορά στην ποιότητα προϊόντων και, κυρίως, των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές - πελάτες.

Η ομοιόμορφη εταιρική εικόνα, η γρήγορη εξάπλωση στους άξονες του χώρου και του χρόνου, η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και ενδυνάμωση στην τοπική αγορά, γίνεται με επίκεντρο τον άνθρωπο-επιχειρηματία, αφού εκτός από το κεφάλαιο επενδύει μαζί τα όνειρα και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες του.

Για εμάς, αυτοί είναι οι πρωταρχικοί στόχοι του εγχειρήματος και ο πήχης μας πάντα ψηλά.

Για τη δημιουργία ενός ανθοπωλείου πρότυπο σε κάθε αγορά, ακολουθούνται ορισμένα κριτήρια επιλογής των δικαιοδόχων και η εκπαίδευσή τους είναι επίμονη σε όλα τα επίπεδα, ώστε σε κάθε κατάστημα που εγκαινιάζεται, οι ιδιοκτήτες του να είναι ήδη άριστοι και χωρίς επαγγελματικές ελλείψεις.

Η διαρκής εκπαίδευση στο αντικείμενο φέρνει τη γνώση που οδηγεί σε δημιουργία, πρόοδο, ευημερία και είναι στην πλευρά της ευφυΐας, οδηγώντας ανθρώπους και επιχειρήσεις μπροστά, παρά τη λυσσώδη μάχη που δέχεται η πρόοδος από την άγνοια, την ημιμάθεια και την προχειρότητα.

Αποβλέπουμε στη δημιουργία νέας νοοτροπίας και κανόνων λειτουργίας των ανθοπωλείων στην Ελλάδα, ικανοποιώντας τις επιθυμίες για υψηλής ποιότητας και αισθητικής υπηρεσίες με το λουλούδι και το μπαλόνι, τόσο στην καθημερινότητα όσο και ειδικότερα στους στολισμούς κοινωνικών εκδηλώσεων.

Στην Top Florist, οι δικαιοδόχοι δεσμεύονται σε ποιοτική απόδοση υπηρεσιών και προϊόντων προς τους καταναλωτές, ενώ για την επιτυχία τους εμείς φροντίζουμε την διαρκή ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων, αλλά και των λειτουργών τους μέσα από τη διαρκή εκπαίδευση σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους.

Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αισθητική δεν επιβάλλεται με κανόνες, στοχεύουμε στην προσέλκυση ως δικαιοδόχων, ανθρώπους δημιουργικούς με διάθεση και όραμα.

 • Top Florist, ως δημιουργικός πολυχώρος υπηρεσιών και προϊόντων, ανθίζει γρήγορα και εύκολα γίνεται σημείο γεωγραφικής αναφοράς σε κάθε πόλη.

Με αυτό το όραμα, απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επάγγελμα του ανθοπώλη-ανθοδέτη, με τη θέληση να ξεπεράσουν τα μέχρι τώρα εσκαμμένα του κλάδου και να σταθούν στην κορυφή της τοπικής τους αγοράς, με τα παρακάτω προϊόντα και υπηρεσίες.

 • Πλήρη καθημερινή λειτουργία ανθοπωλείου
 • Shop in shop με πλήρη γκάμα σε μπαλόνια και συναφή
 • Μίνι κάβα ποτών και συμπληρωματικά μικρά δώρα
 • Οργάνωση Γάμου – Βάπτισης – Event
 • Στολισμός εκδηλώσεων με λουλούδια
 • Στολισμός εκδηλώσεων με μπαλόνια
 • Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες κ.α.
 • Στέφανα, σετ κουμπάρου και συναφή
 • Μίνι δροσιστικό catering για τους καλεσμένους
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας Γάμου των Νεόνυμφων (Wedding Web Design)
 • Εξωτερικές συνεργασίες σε: Φωτογραφία, D/J, Δεξίωση, Λιμουζίνα

Στο Franchise Top Florist, μετατρέπουμε το ανθοπωλείο σε δημιουργικό πολυχώρο υπηρεσιών και προϊόντων!

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://netflower.eu/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework