ΒΟΩΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η εταιρεία Wootis ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα 24ωρη τηλεπαρακολούθηση αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων. Αποκτώντας εμπειρία και τεχνογνωσία και έχοντας στο δυναμικό της διπλωματούχους μηχανικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε εγκατάσταση φωτοβολταικών και αιολικών σταθμών. Mε τη συνεχή της ενημέρωση κι εκπαίδευση στις τεχνολογικές εξελίξεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας βρίσκεται σε θέση να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζει μια επένδυση ΑΠΕ

Η υπηρεσία συνεχούς ζωντανής παρακολούθησης (Real time monitoring) και η άμεση ανταπόκριση από το έμπειρο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, μας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Στόχος μας είναι να εντοπίζουμε άμεσα τεχνικά και οικονομικά προβλήματα που προκύπτουν, να αναλύουμε τα αίτια των προβλημάτων αυτών και να προτείνουμε λύσεις για τη βέλτιστη λειτουργία και απόδοση των εγκαταστάσεων ΑΠΕ που διαχειριζόμαστε.

Αγγελίες

Κλάδος: Ενέργεια
Έτος ίδρυσης: 2014
Αριθμός εργαζομένων: 20
Ιστοσελίδα: http://www.wootis.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework