ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Σχετικά με τον Όμιλο Κωτσόβολος

Ο Όμιλος Κωτσόβολος είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Κωτσόβολος ξεκίνησε σαν ένα απλό μαγαζί το 1950, στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 78 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 2.200 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004 κάτοχος της πλειοψηφίας του μεριδίου ιδιοκτησίας είναι ο Όμιλος DSGi.

Η δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου Κωτσόβολος τα τελευταία χρόνια τον έχουν καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες συντήρησης μετά την πώληση.

Σχετικά με τον Όμιλο DSGi plc

Η DSGi plc είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών.

Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 27 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους.

Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου DSGi.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες του Ομίλου DSGi plc περιλαμβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjop στις Σκανδιναβικές χώρες, τη UniEuro στην Ιταλία, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Electroworld στην κεντρική Ευρώπη, την PC City  στη Ισπανία, την Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι άνθρωποι

Κινητήρια δύναμη της εταιρείας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτή. Γεμάτοι ενθουσιασμό και πάθος για τη δουλειά τους, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Mέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας, όπου κυριαρχεί ομαδικό πνεύμα και σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης, τους προσφέρονται όλες οι ανέσεις και τα τεχνολογικά μέσα που θα κάνουν τη δουλειά τους ευχάριστη και αποδοτική. Τακτικά σεμινάρια υψηλού επιπέδου εγγυώνται τη συνεχή επιμόρφωση όλων, ενώ ένα σύγχρονο, on-line - real time σύστημα μηχανογράφησης απλοποιεί τη μεταξύ τους συνεργασία. Οι άνθρωποι της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ έχουν συνδέσει την προσωπική τους εξέλιξη με την ανοδική πορεία μιας εταιρείας που διαθέτει το μέγεθος και την ευελιξία να ανταμείψει την προσφορά τους και να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες τους.

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.kotsovolos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework