ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1950 όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά της.

Η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου Dixons Carphone, ενός εκ των κορυφαίων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, απασχολώντας πάνω από 42.000 εργαζομένους. Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 95 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους, μπορούν να χρησιμοποιούν το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος (www.kotsovolos.gr).

H ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προσφέρει επίσης μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών Κ-Support όπως είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των συσκευών, η επισκευή και η συντήρηση, η παράδοση και η εγκατάσταση, καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες που αφορούν προϊόντα τεχνολογίας.

Οι άνθρωποί μας είναι για την εταιρεία το κυριότερο κεφάλαιό της. Γι’ αυτό τον λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση κατά τη διαδικασία της επιλογής των συνεργατών στους παρακάτω παράγοντες:

  • να έχουν πάθος για τους πελάτες μας
  • να είναι υπεύθυνοι
  • να λειτουργούν άριστα
  • να είναι ακέραιοι και αξιόπιστοι σε οτιδήποτε αναλαμβάνουν
  • να δουλεύουν ομαδικά και να επιτυγχάνουν αποτελέσματα, μέσω εποικοδομητικής συνεργασίας, ομαδικού πνεύματος και αλληλοσεβασμού
  • να είναι καινοτόμοι και να ενθαρρύνουν κάθε τι καινούργιο που έχει αξία.

Στην Κωτσόβολος επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων μας. Μέσω των προγραμμάτων της «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ACADEMY» καθοδηγούμε τους συνεργάτες μας και παρέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται ώστε να αναλάβουν υψηλότερους και πιο απαιτητικούς ρόλους.

Σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα σχεδιάζονται διαφοροποιημένες «διαδρομές» εκπαίδευσης για όλους τους ανθρώπους μας ανάλογα με τις ανάγκες τους και πάντα με στόχο την παροχή ανταγωνιστικών δεξιοτήτων για τη συνεχή προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Στόχος μας να αναδεικνύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο, και εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή.

Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης. Αν πιστεύετε ότι έχετε τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων μας και θέλετε να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες στην εταιρεία μας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και την ενότητα «Καριέρα» & Be part of the evolution!

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης: 1950
Αριθμός εργαζομένων: 1.001-5.000
Ιστοσελίδα: http://corporate.kotsovolos.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr