ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

Η Φιλοσοφία Μας

Πιστεύουμε στην άμεση επικοινωνία.

Καμία από τις ακριβές ραδιο – τηλεοπτικές παραγωγές, τα σποτ που κατακλύζουν τα ΜΜΕ δεν μπορεί να αποτυπώσει με ακρίβεια το εκπαιδευτικό περιβάλλον των σχολών μας και τις προεκτάσεις του. Έχουμε πάντοτε στο νου μας ότι είμαστε ένας ευρύτερος οργανισμός, που αγκαλιάζει μία σπουδαστική κοινότητα, χωρισμένη σε διαφορετικές "φυλές", χωρισμένη σε διαφορετικούς τομείς ειδικοτήτων, από την Πληροφορική έως τη Μηχανολογία και από τη Μαγειρική έως την Ηχοληψία. Ειδικότητες που διαφέρουν, όχι μόνο στις δεξιότητες που απαιτούν, αλλά και στους κώδικες συμπεριφοράς, στα εργαλεία που χρησιμοποιούν, στη φιλοσοφία που εμπεριέχουν.

Στην πλούσια και μακρόχρονη πορεία μας μάθαμε τούτο:

Ότι το πετυχημένο "επαγγελματικό σχολείο" πρέπει να δημιουργεί ολοκληρωμένους επαγγελματίες. Δεν διδάσκει απλώς μία εξειδίκευση. Οικοδομεί με όλα τα μέσα, όλο το γνωστικό αντικείμενο και πέρα από αυτό.

  • Για αυτόν το λόγο το 60% του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι πρακτικές εφαρμογές.
  • Για αυτόν το λόγο το 70% του εκπαιδευτικού μας προσωπικού είναι αναγνωρισμένα στελέχη και πάνω απ’ όλα πετυχημένοι επαγγελματίες, με δραστηριότητα στις μεγαλύτερες εταιρείες της Αγοράς.
  • Για αυτόν το λόγο παρέχουμε πρόσθετες δυνατότητες  για επιμόρφωση, δημιουργικότητα, κοινωνικότητα. 
  • Και για τον ίδιο λόγο συνδέσαμε άμεσα τις σχολές μας με την Αγορά Εργασίας. Εταιρείες – ηγέτες στο χώρο τους, μέσα από την προσωπική επαφή, μεταδίδουν στους σπουδαστές όλη την κουλτούρα του επαγγέλματος. Τρέφουν τη φιλοδοξία τους  καθώς και την αισιοδοξία τους για τη σταδιοδρομία.

Φροντίζουμε λοιπόν, να δίνουμε ευκαιρίες στους εκπαιδευόμενους να καλλιεργήσουν  τα ταλέντα τους, να αναπτύξουν τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά. Σε τελική ανάλυση, δημιουργούμε σύγχρονους πολίτες, κοινωνικά ολοκληρωμένες  προσωπικότητες, όχι απλώς επαγγελματίες.

Στην  προσωπική σας επαφή μαζί μας, θα διαπιστώσετε την αμεσότητα που  χαρακτηρίζει τη συνεργασία μας με τη σπουδαστική μας κοινότητα. Θα επιβεβαιώσετε τις ευκαιρίες διείσδυσης που παρέχουμε στον κλάδο επιλογής σας αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.delta-iek.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework