ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

Κείμενο εταιρικής ταυτότητας:

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360 μετρώντας ήδη μισό αιώνα ζωής, συντελούμε σταθερά στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, δημιουργώντας καινοτομίες στον τομέα της Παιδείας, επενδύοντας σημαντικά σε επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού, εγκαταστάσεων και προσφερόμενων ειδικοτήτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας.

Οι 12 τομείς σπουδών που λειτουργούν, καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων.

Στόχος μας είναι η αέναη εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα: Η συνεχής αναζήτηση των νέων δεδομένων και οι προοπτικές βελτιστοποίησης των υπηρεσιών μας. Η φιλοσοφία μας είναι πως η εκπαίδευση πρέπει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και να δίνει χώρο στους σπουδαστές μας να αναπτύξουν και να αναδείξουν τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους.

Έχουμε την πεποίθηση πως ένας πετυχημένος εκπαιδευτικός οργανισμός πρέπει να δημιουργεί ολοκληρωμένους επαγγελματίες. Δεν προσφέρει απλώς μία εξειδίκευση. Οικοδομεί με όλα τα μέσα, όλο το γνωστικό αντικείμενο και πέρα από αυτό. Για αυτό το λόγο το 70% του εκπαιδευτικού μας προσωπικού είναι αναγνωρισμένα στελέχη και πάνω απ’ όλα πετυχημένοι επαγγελματίες, με δραστηριότητα στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς.

Με γνώμονα την περαιτέρω εξειδίκευση των σπουδαστών μας, παρέχουμε πρόσθετες δυνατότητες για επιμόρφωση, δημιουργικότητα και κοινωνικότητα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 συνδέεται άμεσα με την αγορά εργασίας. Εταιρείες – ηγέτες στο χώρο τους, μέσα από την προσωπική επαφή, μεταδίδουν στους σπουδαστές όλη την κουλτούρα του επαγγέλματος τρέφοντας τη φιλοδοξία, καθώς και την αισιοδοξία τους, για τη μελλοντική σταδιοδρομία. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ομίλου έχει ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών με τις καλύτερες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και μεριμνά για την πρακτική άσκηση, αλλά και τη επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

Μέλημά μας είναι να δημιουργούμε σύγχρονους πολίτες - κοινωνικά ολοκληρωμένες προσωπικότητες - όχι απλώς επαγγελματίες. Στην προσωπική σας επαφή μαζί μας, θα διαπιστώσετε την αμεσότητα που χαρακτηρίζει τη συνεργασία μας με τη σπουδαστική μας κοινότητα. Θα επιβεβαιώσετε τις ευκαιρίες διείσδυσης που παρέχουμε στον κλάδο επιλογής σας αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Με εκτίμηση,

ΔΕΛΤΑ 360.

Αγγελίες

Κλάδος: Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: https://www.iekdelta360.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr