ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ Δ. ΑΕΒΕ

Ο οίκος Εφραίμογλου, μέσα στη μεγάλη του ιστορία, έχει συνδέσει αδιαίρετα το όνομά του με την παραδοσιακή, υψηλή ταπητουργία της Ανατολής. Με το “αίμα” του ταπητουργού να κληρονομείται από γενιά σε γενιά, η οικογένεια Εφραίμογλου συνεχίζει, σήμερα, αυτή τη μεγάλη παράδοση, μετατρέποντας τη “μυστικιστική” της σχέση με το χαλί, σε αίσθηση και γνώση, προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών της. Ο “ανατολικός” στο χαλί, με την εμπειρία των εκατό ετών, αποτελεί το σταθερό σημείο εκείνο που μεταμορφώνει κάθε χαλί σε ένα σπουδαίο απόκτημα.

Οι ταξιδευτές των πολιτισμών χάνονται στα βάθη της Ανατολής, αλλά η πανάρχαια παράδοσή τους στη δημιουργία των χειροποίητων χαλιών ζωντανεύει στον Οίκο Εφραίμογλου.

Ο "Οίκος Εφραίμογλου", με παράδοση και εμπειρία ενός αιώνα στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης και παρουσιάζει μέσα από τις 3 εκθέσεις του, τη μεγαλύτερη συλλογή χειροποίητων χαλιών στην Ελλάδα.

Όμως η σωστή διάθεση των χειροποίητων χαλιών, εκτός από βαθιά γνώση για τη δημιουργία τους, απαιτεί ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε ότι αφορά το χαλί. Αυτήν ακριβώς που προσφέρει ο "Οίκος Εφραίμογλου" με τις υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης και επιδιόρθωσης.

Η επιχείρηση Εφραίμογλου έχει διακριθεί από πολλούς πολιτιστικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς για την συνέπεια της, την αξιοπιστία της και την μακροχρόνια προσφορά της.

Σήμερα η “Δ. ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.” δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και λιανική πώληση ταπήτων, διατηρώντας δύο υποκαταστήματα στο νομό Αττικής όπως και την παροχή υπηρεσιών.

Συνεχίζει απαρέγκλιτα την προσπάθεια για σωστή εξυπηρέτηση, ενημέρωση με άξονα την αξιοπιστία και ειλικρίνεια που η σημερινή εποχή έχει τόσο ανάγκη.

Αγγελίες

Κλάδος: Λιανικό Εμπόριο
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.efremoglou.gr/
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr