ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΠΕ

Η εταιρία ξενοδοχειακού management «Ξενοδόχος» ιδρύθηκε το 2010 στην Αθήνα. Σκοπός της είναι να βοηθήσει ξενοδοχεία ανεξαρτήτου δυναμικότητας, κατηγορίας και προορισμού να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή τους, να αυξήσουν τα έσοδα των δωματίων και των επισιτιστικών τους τμημάτων και να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη, επωφελούμενα από τις οικονομίες κλίμακας.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες από το A ως το Ω σε ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών και μεγεθών. Προσφέρουμε ποικίλες μορφές συνεργασίας, από ένα συμβόλαιο πλήρους διαχείρισης μονάδων μέχρι υπηρεσίες σε συγκεκριμένους τομείς όπου τα ξενοδοχεία χρειάζονται υποστήριξη, όπως υπηρεσίες για την ενίσχυση των πωλήσεων.

Μετά από μια συνάντηση με την ιδιοκτησία και μια ανάλυση των οικονομικών στοιχείων και των δυνατοτήτων των πωλήσεων, είμαστε σε θέση να προτείνουμε ένα σχέδιο δράσης και μια μορφή συνεργασίας που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό χώρο σε όλες τις νευραλγικές θέσεις ενός ξενοδοχείου, όπως Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές Πωλήσεων και Marketing, Διευθυντές επισιτιστικών τμημάτων, διευθυντές Προμηθειών και Διευθυντές Προσωπικού. Η εμπειρία μας τα τελευταία 25 χρόνια σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μας καθιστά αξιόπιστους συνεργάτες σε όλους τους τομείς που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγγελίες

Κλάδος: Ξενοδοχεία
Έτος ίδρυσης: 2010
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.xenodoxos.com
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr