CREME DE LA CREME

 1994-2014 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Crème de la Crème Human Resources  

 Η Crème de la Crème Human Resources ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Εγκαταστάθηκε στο Μαρούσι στο εμπορικό κέντρο Agora Center.

Με την ταυτότητα του συμβούλου επιχειρήσεων, η Crème de la Crème Human Resources ανέλαβε για λογαριασμό των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά την στελέχωση των οργανισμών τους τόσο σε Μόνιμη όσο και σε Προσωρινή βάση.

Τα στελέχη μας, έμπειρα άτομα της αγοράς με μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο τους, είναι και χωρισμένα σε δύο ομάδες: εργασιακοί ψυχολόγοι και στελέχη από κάθε τομέα της αγοράς. Οι συνεντεύξεις γίνονταν από τον κατάλληλο συνεργάτη με εμπειρία ανάλογη με τις προδιαγραφές της θέσεως προς κάλυψη και στη συνέχεια αναλάμβαναν οι εργασιακοί ψυχολόγοι να σκιαγραφήσουν το εργασιακό προφίλ των υποψηφίων.

Τον Μάρτιο του 1998 και κατόπιν δύο ετών επιτυχημένης πορείας στον χώρο, η Crème de la Crème Human Resources μεταφέρθηκε στα ιδιόκτητα γραφεία της στην περιοχή των Βριλησσίων. Τόσο η επιλογή της περιοχής που εδρεύει όσο και η διαμόρφωση του χώρου της φανερώνουν την σημασία που δίνει η Crème de la Crème Human Resources στην διασφάλιση της εχεμύθειας σε σχέση με τα στελέχη της αγοράς, τα οποία της εμπιστεύονται την εξέλιξη της καριέρας τους. Την ίδια χρονιά, επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο χώρο της εκπαίδευσης και της Ενδοεπιχειρησιακής Ποιοτικής Έρευνας με την ένταξη άλλων τεσσάρων έμπειρων στελεχών στην εταιρεία ώστε να ανταποκριθεί με την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στον καινούργιο τομέα των δραστηριοτήτων της.

 Η πετυχημένη πορεία της εταιρείας μας βασίζεται στην προσπάθειά μας να διατηρούμε τον τρόπο λειτουργίας και τις αρχές οι οποίες μας κατέταξαν στην πρώτη γραμμή εμπιστοσύνης τόσο από την πλευρά των πελατών μας όσο και από την πλευρά των στελεχών της Ελληνικής Αγοράς. Η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας δεν παρέκκλινε ούτε θα παρεκκλίνει στο μέλλον από την ένταξη στην εργασιακή μας ομάδα στελεχών που διαθέτουν τόσο τα τυπικά ακαδημαϊκά προσόντα για τον χώρο μας όσο και  μία επιτυχημένη πορεία μέσα στην αγορά.

Παρέχουμε για 20ο έτος υπηρεσίες εύρεσης, αξιολόγησης, εκπαίδευσης ανθρωπίνου δυναμικού στις καλύτερες τιμές και με διακριτή ποιότητα. 

Για περισσότερη πληροφόρηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να πατήσετε εδώ 

 

 

Αναζήτηση, Επιλογή & εκπαίδευση Προσωπικού

 

Η Creme de la Creme Human Resources παραμένει η μοναδική εταιρία στο χώρο της διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού που επί 20 χρόνια ανήκει αποκλειστικά σε έλληνες και γι’ αυτό προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε εξαιρετικές τιμές στην επιχειρησιακή κοινότητα. Τοποθετήσαμε έως τώρα στελέχη σε 15 χώρες 3 ηπείρων και συνεχίζουμε με σταθερότητα το έργο μας.

 

Αναζήτηση Στελεχών & Εργαζομένων

 

Οι μέθοδοι αναζήτησης προσωπικού (στελεχών και υπαλλήλων ή ανεξαρτήτων συνεργατών) εγγυώνται άριστα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις πελάτες μας. Ενδιαφερόμαστε για την εξασφάλιση της επιτυχίας των υποψηφίων μας και γι’ αυτό μας απασχολεί πρωτίστως να μοιράζονται το ίδιο όραμα, τις αρχές και τις αξίες της επιχείρησης, προκειμένου να επιτευχθεί η μακροχρονίως επιτυχημένη παραμονή τους στις επιχειρήσεις. 

 

Κατά την φάση της αναζήτησης, συνηθίζουμε να μην ανακοινώνουμε τα ονόματα των πελατών μας ώστε να μην προκαλείται ανησυχία στα υπόλοιπα στελέχη ή λοιπούς εργαζομένους της επιχείρησης, να μην μαθαίνει πληροφορίες ο ανταγωνισμός και γενικά λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να προστατεύεται το κύρος του πελάτη μας.

 

Επιλογή Στελεχών

 

Η επιλογή αποτελεί για εμάς ένα καθαρά συμβουλευτικό έργο, σύμφωνα με το οποίο επιφορτιζόμαστε με το καθήκον να βεβαιωνόμαστε ότι οι υποψήφιοι είναι εκείνοι ακριβώς που πληρούν το 100% των χαρακτηριστικών που μας δόθηκαν από τον πελάτη. 

 

Οι μέθοδοι επιλογής δεν περιορίζονται στην απλή συνέντευξη η οποία έχει ιστορικά πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας, αλλά επεκτείνεται σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, τεχνικού περιεχομένου ερωτήσεις, έλεγχο προϋπηρεσίας και συστάσεων, όσο και πρόβλεψη της συμπεριφοράς του υποψηφίου στο εργασιακό περιβάλλον της εταιρίας-πελατη μας.

 

Αξιολόγηση Εργαζομένων

 

Η αξιολόγηση των υποψηφίων όσο και των εργαζομένων των επιχειρήσεων πελατών μας, αποτελεί μία ιδιαίτερη διαδικασία η οποία απαιτεί τη χρήση τεχνικών μεθόδων από έμπειρα στελέχη της εταιρίας. Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία αφενός στο αντικείμενο της αξιολόγησης αλλά πρωτίστως διαθέτουν επιχειρησιακή εμπειρία έχοντας αξιολογήσει επί 2 δεκαετίες επιχειρήσεις και στελέχη. 

 

Κατά συνέπεια αυτό που παραδίδουμε στους πελάτες δεν είναι γενικές μας εντυπώσεις, αλλά ξεκάθαρες πολιτικές με μετρήσιμα αποτελέσματα. Νέοι συνεργάτες της εταιρίας μας χωρίς πολυετή εμπειρία αποκλείονται από αυτή την πολύπλοκη διεργασία. 

 

Εκπαίδευση εργαζομένων

 

Συμβάλλουμε καθοριστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία των εργαζομένων των επιχειρήσεων-πελατών μας, προσπαθώντας να διατηρήσουμε ισχυρό το ενδιαφέρον τους για την επίτευξη μελλοντικών αποδόσεων. Η ελληνική οικονομία σήμερα πάσχει σοβαρότατα από έλλειψη ηθικού, το οποίο μεταφράζεται σε δυσβάστακτες απώλειες παραγωγικότητας, και αυτές τις απώλειες πρέπει να καλύπτει η εκπαιδευτική διαδικασία, μη περιοριζόμενη στο να παρέχει απλά γνώσεις.

 

Πιστοποίηση Εργαζομένων™

 

Με την 20ετή εμπειρία της εταιρίας μας στη χρήση μεθόδων επιλογής και αξιολόγησης εργαζομένων και τη χρήση των  κατάλληλων «εργαλείων» είμαστε πλέον σε θέση να πιστοποιούμε κάθε υποψήφιο ώστε εφόσον προσληφθεί να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του επιτυχημένα. 

 

Είμαστε όμως επίσης δε θέση να πιστοποιήσουμε και εργαζομένους των επιχειρήσεων-πελατών μας, προσφέροντάς τους αυξανόμενο εργασιακό ενδιαφέρον καθώς και νέα κίνητρα προκειμένου να βελτιωθεί η επιχειρησιακή τους απόδοση. Η πιστοποίηση δεν έχει στείρα μορφή όπως την έχουμε συναντήσει πολλές φορές στην πράξη, αλλά καθαρά δυναμική με σκοπό να εμπλουτίσει τις ουσιαστικές δυνατότητες των εργαζομένων και όχι απλά να προσφέρει γνώσεις.

 

Υπηρεσίες Outsourcing

 

Αναλαμβάνουμε έργα outsourcing εργαζομένων κατ’ αποκοπή ή με μόνιμο χαρακτήρα, προκειμένου να εξυπηρετούμε τους επιχειρησιακούς σκοπούς των πελατών μας. Προσφέρουμε ασφάλεια, εχεμύθεια, υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών με οικονομικό τρόπο.

 

Επικοινωνία

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αν οι γραμμές μας είναι κατειλημμένες, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα πατώντας εδώ  το οποίο θα απαντηθεί άμεσα.

 

 
Εύρεση προσωπικού για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

 

Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες που απευθύνονται ειδικά σε αυτές, με συμφέροντες όρους ως προς το κόστος.

 

 
Άμεση εύρεση προσωπικού

 

Οι μικρές επιχειρήσεις που συνήθως δεν διαθέτουν την πολυτέλεια να μένουν πολύ καιρό χωρίς εργαζομένους και στελέχη και επιζητούν ποιότητα αλλά σε συνδυασμό με αυξημένη ταχύτητα, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας, επιλέγοντας μεταξύ των ήδη προ-αξιολογημένων στελεχών μας. 

 

Έτσι η αναζήτηση στελεχών είναι άμεση και ταχεία, διατηρώντας την ποιότητά της και παράγοντας κατάλληλα αποτελέσματα. Παρά τις χιλιάδες των υποψηφίων και των βιογραφικών σημειωμάτων που μπορεί μία επιχείρηση να λάβει, τελικά ο/η ιδανικός/ή υποψήφιος/α είναι πάντα ένας ή μία! Με την υπηρεσία προς μικρές επιχειρήσεις, οι πελάτες καλούνται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, σε τιμές που δικαιώνουν την προτίμησή τους σε εμάς.

 

Εύρεση Προσωπικού Μικρού Κόστους

 

Οι επιχειρήσεις που είτε λόγω μικρού κύκλου εργασιών, είτε λόγω των συνεπειών της παρούσας κρίσης θα προτιμούσαν αν λάβουν μέρος των υπηρεσιών μας σε πολύ ελκυστική τιμή, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα ευέλικτο πακέτο υπηρεσιών το οποίο στηρίζεται σε αγγελίες που δημοσιεύονται εκ μέρους μας, σε συνδυασμό με τις μεθόδους αξιολόγησης που εφαρμόζουμε για τους υποψηφίους που στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα, όσο και μεταξύ των χιλιάδων προ-αξιολογημένων από εμάς. Κατά συνέπεια, είναι δυνατό αυτές οι επιχειρήσεις να πληρώσουν τα ίδια χρήματα που θα πλήρωναν για μία αγγελία και να λάβουν τις υπηρεσίες μας.

 

Έρευνα αποδοχών και μισθών εργαζομένων 

 

Παρέχουμε στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μέσω ερευνών απόδοχών να γνωρίζουν τις τάσεις της αγοράς εργασίας προκειμένου να είναι σε θέση να διατηρούν το αναγκαίο ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

 

1994-2014 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Crème de la Crème Human Resources 

 

Η Crème de la Crème Human Resources είναι εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην εύρεση, επιλογή, εκπαιδευση και αξιολόγηση ανθρωπίνου δυναμικού.

Η ποιότητα των υπηρεσιών τις οποίες παρέχει στην Ελληνική αγορά την έχουν τοποθετήσει ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες του χώρου μας.

Από την 1/1/2001 η Crème de la Crème Human Resources είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του "Psychological Corporation Europe"™ στην Ελλάδα, Βρετανικού οργανισμού, κορυφαίου στην παραγωγή εργαλείων αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού, των οποίων η χρήση γίνεται τόσο από την Αμερικάνικη όσο και από την Βρετανική κυβέρνηση.

Ειδικευόμαστε στην συμβουλευτική ανέργων, τον επαγγελματισμό προσανατολισμό μαθητών, φοιτητών και νέων εργαζομένων, παρέχουμε υπηρεσίες αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, περιγραφής και ανάλυσης θέσεων εργασίας, καθορισμό της στρατηγικής, του οράματος και της αποστολής των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, έκδοση μισθοδοσίας και παρέχουμε υπηρεσίες outsourcing εργαζομένων.  

Τα στελέχη της εταιρίας μας επιλέγονται με βάση τις επαγγελματικές τους ικανότητες.

Στα πλαίσια της σύγχρονης διοίκησης που εφαρμόζεται στην εταιρία μας καθώς και της πολιτικής ποιότητας την οποία ακολουθούμε, όλα τα στελέχη μας αξιολογούνται ετησίως και μηνιαίως ως προς την ατομική απόδοσή τους, σε συσχετισμό με την απόδοση της εταιρίας καθώς και το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας.

Όλα τα στελέχη αντιμετωπίζονται ως «μικροί επιχειρηματίες», επιδιώκοντας να διακρίνονται για τις καινοτόμους δράσεις τους, το αυξημένο ενδιαφέρον για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων που μας έχουν αναθέσει οι πελάτες μας και τη διαρκή επιδίωξη αύξησης του πακέτου των παρεχομένων προς τους πελάτες μας υπηρεσιών.

Οι εργασιακοί σύμβουλοι που δραστηριοποιούνται στην εταιρία μας ανέρχονται σήμερα σε 9, οι οποία αναλαμβάνουν έργα διοίκησης προσωπικού με πνεύμα κατανόησης προς τις ανάγκες του πελάτη και στόχο την παροχή λύσεων.

Η εταιρία μας δεν παρέχει γενικές λύσεις και έτοιμα προϊόντα προς τους πελάτες, αλλά κάθε ανάγκη τους σχεδιάζεται ως προς τον τρόπο ικανοποίησής της εξειδικευμένα.

Οι υπηρεσίες μας «χτίζονται» με βάση τις ανάγκες των πελατών μας και πάντα αποφεύγουμε τις αντιγραφές.

Κατά τη δική μας άποψη, πολλές εταιρίες μοιάζουν μεταξύ τους, καμία δεν είναι ίδια.

Την ίδια άποψη έχουμε και για τις υπηρεσίες μας.

Στη βάση αυτή, τα στελέχη μας, εργασιακοί σύμβουλοι και ψυχολόγοι, έχουν ως αποστολή την παροχή όχι τυποποιημένων, αλλά κατάλληλων υπηρεσιών!

1994-2014 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Crème de la Crème Human Resources  

 

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της εταιρείας μας: «ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ».

Απόσταγμα 20ετούς πείρας των συγγραφέων και συνιδιοκτητών της εταιρείας μας κ. Μάρως Μπανάκου και Μιχάλη Σερασκέρη: το βιβλίο δημιουργήθηκε για να συμβάλλει στην προσπάθεια όσων αναζητούν εργασία και απευθύνεται κυρίως σε:

Νέους, επιστήμονες ή επαγγελματίες (πτυχιούχους ή μη) που για πρώτη φορά εισέρχονται  στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αναζήτησης εργασίας

Επαγγελματίες (χαμηλόβαθμα, μεσαία και ανώτερα στελέχη) που επιθυμούν επαγγελματική αλλαγή

Απολυθέντες εργαζόμενους σε αναζήτηση επανένταξης στον εργασιακό στίβο

Απολυθέντα στελέχη που λόγω μακροχρόνιας παραμονής σε μία εταιρία δεν διαθέτουν εμπειρία διεξαγωγής συνέντευξης πρόσληψης ή κατάρτισης βιογραφικού σημειώματος.  

Το βιβλίο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και στις τέσσερις αυτές κατηγορίες επαγγελματιών αλλά επίσης, δίνει πρακτικές συμβουλές και χρηστικές πληροφορίες σε όσους θέλουν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με τον πλέον δόκιμο τρόπο, να δημιουργήσουν ελκυστικά και σύγχρονα βιογραφικά σημειώματα, να νικήσουν όλες τις «μάχες» κατά τη διάρκεια του «πολέμου» των συνεντεύξεων. 

Δεν σταματά όμως εκεί. Μεγάλο τμήμα του αφιερώνεται στη δύσκολη προσπάθεια όχι μόνο ανεύρεσης θέσης εργασίας, αλλά επανατοποθέτησης (outplacement) και επιτυχούς παραμονής σε αυτήν. Προχωρά λοιπόν με σοβαρότητα στο επίμαχο θέμα: πώς να επιτυγχάνω πάντα αποτελέσματα στην αγορά εργασίας! Αποτελεί τον Οδηγό Επιβίωσης στον ευαίσθητο τομέα της αγοράς εργασίας κάθε σύγχρονου επαγγελματία και στελέχους επιχειρήσεων. 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΒΑΝΗ μπορείτε να βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας ή να το παραγγείλετε απευθείας και να το παραλάβετε στην ταχυδρομική σας διεύθυνση με τη συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε εδώ

 

 

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

Αγγελίες

Κλάδος: Σύμβουλοι HR & Επιχειρήσεων
Έτος ίδρυσης:
Αριθμός εργαζομένων:
Ιστοσελίδα: http://www.cremedelacreme.gr
Εμφάνισε ανά σελίδα
Ταξινόμηση ανά
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework